Ivan Langer se nominoval na eurokomisaře, následně funkci přijal

Exministr vnitra a bývalý místopředseda ODS Ivan Langer se z legrace rozhodl, že pomůže Sobotkově vládě s výběrem eurokomisaře. Sám sebe na tuto funkci nominoval, vyjmenoval 12 důvodů, díky kterým by byl dobrým komisařem, a následně se rozhodl, že funkci přijme.

Ivan Langer
reklama

Koalice se ani včera nedohodla na českém kandidátovi na eurokomisaře a jednání tak budou pokračovat dnes večer. Námahu s výběrem eurokomisaře se vládě rozhodl ušetřit Ivan Langer, který na sociální síti hrdě prohlásil: "Tak já to teda beru!"

"Dlouho jsem přemýšlel nad tím, jak mám pomoci nové vládě dělat dobrou 'politiku pro lidi' a pro Evropu...a rozhodl jsem se, že funkci eurokomisaře přijmu!" dodal Langer.

Langer následně vyjmenoval 12 důvodů, díky kterým by měl být právě on tím dobrým eurokomisařem. Sám je nazval jako "Ivanův tucet pro Evropu", zkráceně ITE:

Žiji střídmým životem! Alkohol požívám jen pro radost a dokonce přestávám kouřit.

Mám sportovního ducha i tělo! A záliba v aktivním sportování mě neopouští.
Jsem mladšího středního věku! Těším se tomu odpovídající tělesné i duševní kondici. A je to stále lepší a lepší.

Sem (pře)vzdělaný. Po základní škole a Slovanském gymnáziu jsem absolvoval dvě vysoké školy a jednu soukromou jsem založil.

Žil jsem z daní jiných! Jinými slovy, jsem zkušený politik, který kromě českého parlamentu řídil i Radu JHA (to je parta ministrů vnitra a spravedlnosti zemí EU).

Jsem zkušený v zahraniční politice! Viděl jsem V. I. Lenina v mauzoleu a setkal se s americkým prezidentem v Oválné pracovně (Bile: marihuanu jsem kouřil a šlukoval!)

Vím, jaké to je živit z vlastních daní ty, co žijí z daní jiných! Již čtvrtý rokem jsem spořádaným daňovým poplatníkem, a protože pracuji a hodně, platím daně a hodně.

Nejsem pro své okolí nebezpečným! Mam dvě bezpečnostní prověrky Národního bezpečnostního úřadu na nejpřísnější stupeň "Přísně tajné" (PT) a to samé pro NATO. (Hmm, možná i pro EU).

Jsem netrestaný! Nepočítám-li výchovu své maminky, dopravní přestupky a aktivitu Iva a Roberta.

Jsem v kolektivu oblíben! S výjimkou vydavatelství MAFRA a jeho některých (spíše mnohých) současných a bývalých zaměstnanců.

Mám rád Evropu, nemám rád EU! V referendu o vstupu ČR do EU jsem hlasoval proti, protože mám rád italské víno, francouzské sýry, řecké tzatziky, rakouské Alpy, německou urputnost, španělské "manana", belgické pralinky (vlastně víc mám rád ústřice), holandské tulipány, opilé Dány a lichtenštejnské Lichtensteiny, kteří zvelebili jih Moravy.

Jsem šťastný! Nemám potřebu nikoho pomlouvat, nikomu škodit, nikomu ubližovat a zaprděnecky se užírat z úspěchu jiných!!!
Závěrem Langer dodává: "Vote for Ivan!"

Témata: langer, ivan

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky