Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Drtinová s Veselovským to rozjeli. Už je jasno +VIDEO

Daniela Drtinová
Daniela Drtinová
Foto: Česká televize

Připravovaný pořad někdejších moderátorů České televize Daniely Drtinové a Martina Veselovského podle dostupných indicií ponese název DV TV, složený z počátečních písmen obou moderátorů. Svědčí o tom upoutávka, kterou dnes studio zveřejnilo, i zaregistrovaná doména dvtv.cz.

Tým lidí, který odešel před několika týdny z pořadu České televize Události, komentáře, dotahuje svůj nový projekt do finále. Pracovat by měli pod hlavičkou vydavatelství Economia, které patří známému miliardáři  Zdeňku Bakalovi.

Jako samostatná firma budou internetovou formou publikovat videorozhovory a debaty, Economia má následně zajišťovat reklamu a propagaci celého pořadu.

Sami autoři Lidovým novinám nedávno potvrdili, že jejich cílem je zejména produkce obsahu, ke kterému se diváci dostanou s obtížemi.

Během posledních týdnů vycházela na internetu krátká videa, která odhalovala pozadí a zákoutí celého projektu. Dnes studio uveřejnilo upoutávku na celý projekt a odhalilo tak zřejmě i jeho název.

 

Témata:  Daniela Drtinová DV TV Martin Veselovský

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 17:29

Bezpečnostní problémy společnosti Boeing přetrvávají. Akcie od začátku roku ztratily třetinu své hodnoty

Společnost Boeing (BA), největší světový výrobce letecké techniky, je opět pod drobnohledem veřejnosti kvůli nedávnému incidentu, kdy se za letu oddělil kryt motoru, což vedlo k nouzovému přistání. Tento incident se přidává k řadě bezpečnostních problémů, kterým společnost čelí, včetně lednového incidentu s oddělením dveří, k němuž došlo jen několik dní před vypršením dohody s ministerstvem spravedlnosti. Pokud úřady zjistí porušení dohody, může Boeing čelit znovuotevření smrtelných případů z let 2018 a 2019.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy