Samková plánuje očistit EU? Chce prosadit úplný zákaz imigrace

Známá právnička Klára Samková bude kandidovat do Evropského parlamentu za hnutí Úsvit přímé demokracie. Zveřejnila svůj program, který je značně radikální.

660
reklama

„Já budu vždy ochraňovat Evropskou Unii před imigranty. Emigrace do zemí EU je skutečně průšvih velkého formátu. Řečičky nepomohou, je mi líto, ale musí být vysílán zásadní signál, že země Evropské unie nebudou přijímat žádné emigranty," razantně říká Samková, podle které je Česká republika zatím tohoto problému ušetřena, nebude to tak ale prý navždy.

Samková navrhuje i řešení celého problému. „Není daleko jednodušší a správnější usilovat o to, aby se evropské ideje a funkční systémy rozšířily i do dalších zemí, odkud imigranti pochází?" ptá se kandidátka do europarlamentu s tím, že by to kancelářským krysám v Bruselu měl někdo konečně říct. A ten někdo by měla být právě Samková.

„Vím, že se to může zdát krajně nehumánní a také svým způsobem je," uvědomuje si právnička, přesto si ale stojí za svým. Server idnes.cz přirovnává její slova k rétorice německé NSDAP. "Je třeba zabránit každé další imigraci ne-Němců. Požadujeme, aby všichni ne-Němci, kteří se přistěhovali do Německa po 2. srpnu 1914, byli ihned přinuceni opustit Říši," cituje program nacistické strany server.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky