Jan Kraus se vysmál sociálnímu demokratovi. Podívejte se

Předseda ústavně-právního výboru sněmovny Jeroným Tejc /ČSSD/ každou chvíli v televizi obhajuje návrh služebního zákona. Moderátor Jan Kraus se mu ale na stránkách Kraus magazínu vysmál.

660
reklama

Vznikající vláda Bohuslava Sobotkovi poslala do sněmovny návrh zákona o státní správě, aby splnila prezidentův požadavek. Tejc tak patří k mnoha sociálním demokratům, kteří v médiích návrh hájí.

Jenže právě předseda ústavně-právního výboru má podle Krause zásadní nevýhodu. "Pan Tejc je jedním z veřejně usvědčených lhářů v rámci tzv. Lánské schůzky. Neměl by tedy v ČT vysvětlovat pokud možno vůbec nic, stejně jako kolega lhář Hašek a kolega lhář Škromach," pustil se do něj známý moderátor.

Vysvětlením aktérů Lánské schůzky se prý nedá věřit vůbec nic. Kraus míní, že nepatří nejen do televize, ale ani do sněmovny a vysoké politiky vůbec.

"Ať si jsou řadovými členy ČSSD, té strany, které lháři nevadí. Tu ať si pak volí ti, co jim také lháři nevadí. Pokud by ČT nebyla schopna najít někoho jiného ke zmíněnému zákonu - jsem ochoten přijít sám. Zákonu sice nerozumím, ale zase nelžu," dodal.

Autor fotografie: Ladislav Faigl

Témata: Kraus, Jan

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky