HNUS! Žena našla v rohlíku zapečenou myš

Tak to se zase někomu něco podařilo. Čtenářka Ilona nám poslala do redakce fotografie rohlíku, ve kterém byla zapečená myš (úvodní obrázek je ilustrační). Rohlíky zakoupila v prodejně COOP v Mořkově.

660
reklama

Výrobci potravin si stále nedávají dostatečný pozor. Důkaz nám do redakce poslala paní Ilona, jejíž přítel našel v rohlíku zapečenou myš. " V pátek jsem byla koupit rohlíky v obchodu COOP v Mořkově. V sobotu ráno jsem nachystala snídani - hermelín a k tomu rohlík zakoupený v pátek. Já jsem posnídala první, přítel šel mezitím zatopit a pak přišel také posnídat. Vzal si hermelín a přikousl si rohlík. Při druhém kousnutí si ale všiml uprostřed rohlíku tmavého místa. Rohlík proto rozpůlil a jak se podíval, co to je, okamžitě ho odhodil a utíkal na wc," popsala nám šokující nález paní Ilona. 

V rohlíku byla totiž zapečená myš. "Bylo mu zle a chtěl jít ihned do obchodu, kde byly rohlíky zakoupené, ale obchod už byl zavřený.Bohužel dodavatele pečiva nevím," píše dál paní Ilona a dodává: "Je nepochopitelné, jak v rohlíku může být zapečená myš. Obchod za to nemůže, ale dodavatel daného pečiva ano," má jasno o viníkovi paní Ilona. 

O případu jsme samozřejmě informovali Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci. "Chceme na to upozornit, aby se mohlo něčemu podobnému příště včas zabránit," plánuje paní Ilona.

Témata: potraviny

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky