Maminky, pozor. Pampersky sedřely dítěti kůži. Jak je to možné?

Maminky, které nakupují pro své děti plenky Pampers, by měly být na pozoru. Jedna z maminek zjistila, že tyto plenky, které zakoupila před Vánocemi, jsou pro děti nebezpečné. Obsahovaly totiž malé krystalky, podobné písku, které dvou měsíčnímu chlapci dřely kůži.

660
reklama

Dvouměsíční syn Evy Kunovské probrečel před Vánoci celý týden. Rodiče netušili, co ho trápí, až úplnou náhodou zjistili, že za jeho bolesti mohou plenky. "Při přebalování jsem náhodou přejela plenku nahoře, což normálně při přebalování nedělám, tak jsem zjistila, že to tam šíleně řeže," uvedla nespokojená zákaznice.

Plenky měly v sobě malé ostré krystalky, něco jako písek, které dítě řezaly do zad. "Prohlédla jsem celý balík, zjistila jsem, že to je ve všech plenkách, tak jsem šla koupit nový do té samé prodejny po svátcích a ten samý balík, co jsem koupila, už byl naprosto v pořádku," řekla paní Kunovská s tím, že napsala do společnosti reklamaci.

Odpověď od výrobce plenek, firmy Procter and Gamble, přišla druhý den. Napsal, že ho celá situace mrzí a že paní Kunovská má poslat plenky na přezkoumání. Rodině teď zbývá jediné - plenky poslat firmě zpět a čekat na vyjádření.

Našli jste i vy v dětských plenkách nebezpečný písek? Kontaktujte rovnou výrobce. Telefon na ně je 221 804 335 a žádejte po nich výměnu zboží.

Témata: děti

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky