Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vražda v Hurghadě: Manželský pár zabili půl roku po smrti Moniky a Klárky

Vražda v Hurghadě: Manželský pár zabili půl roku po smrti Moniky a Klárky

Foto: Martin Drahola, MoneyMAG.cz

Egyptská policie vyšetřuje smrt manželského páru ze Švýcarska. Jejich těla našli po týdnu pátrání zakopaná na zahradě jedné z vil v Hurghadě.

Necelý půlrok po smrti Moniky a Klárky řeší egyptská policie záhadnou smrt dalších Evropanů. Tentokrát zemřel manželský pár ze Švýcarska. S největší pravděpodobností byl zavražděn.

Egyptské úřady našly těla švýcarského páru na zahradě vily v letovisku Hurghada na pobřeží Rudého moře. Informovala o tom ve čtvrtek webová stránka egyptské státní televize. Uvedla také, že vyšetřovatelé podezřívají ze zločinu ochranku vily.

Po páru se začal shánět jejich syn poté, co se mu neozývali. Po týdnu pátrání našli obě těla zahrabaná na zahradě před vilou.

Zločinnost v Egyptě narostla po povstání v roce 2011, neboť policejní síly se rozpadly a zemi zaplavily zbraně. V červenci v Hurghádě zemřely za zatím nevyjasněných okolností dvě Češky - Monika a Klárka Kramných z Egyta. Jestli je někdo zavraždil, nebo zemřely nešťastnou náhodou, zatím úřady nevyšetřily.

Témata:  Egypt Úmrtí Čechů v zahraničí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Minimální mzda dál poroste. Ministerstvo řeklo, jaký má cíl

Minimální mzda má od začátku letošního roku novou výši, od ledna se zvýšila o více než tisíc korun. Ministerstvo práce a sociálních věcí má navíc stanovený jasný cíl ohledně dalšího navyšování nejnižšího výdělku v nadcházejících letech. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy