Astrolog věští, co nás čeká v roce 2014

Jaký bude rok 2014? Co bude znamenat pro Českou republiku nebo známé osobnosti? Co mají psané ve hvězdách? Na to jsme se zeptali známého astrologa Milana Gelnara.

660
reklama

Rok 2014 bude jistě důležitý pro nás všechny, ale některé lidi čekají zásadní rozhodnutí. A některým dokonce zcela změní život. My jsme se zeptali hvězd na lidi, o kterých se hodně mluvilo v roce letoním.

Hana Humpalová a Antonie Chrástecká

Češky zadržované v Pakistánu to mají napůl. Haně Humpalové jsou hvězdy nakloněny. Antonii Chrástecké už méně. "Pro Hanču by rok 2014 měl být pozitivnější. Já to vidím pozitivně. Zato Tonča to má dramatičtější, ale zase to nevidím až tak hrozně. Obě by měly příští rok zachránit. Je tu sice nesouladný aspekt, porušování práva, ale myslím si, že se to vyřeší v pozitivním slova smyslu," předpovídá astrolog.

Miloš Zeman

Třetího prezidenta samostatné České republiky čeká druhý rok v nevyšší státní funkci. "Prezident bude bojovat s nepřáteli i se zdravím. Hvězdy jsou ale na jeho straně. Bude muset obhajovat svůj úřad, protože to se týká desátého domu, což je kariéra. Tam bude velký tlak. Ale jsou tam ochrany, které mu to zaoblí, ty hrany," vykládá Gelnar postavení Zemanových hvězd.

Iveta Bartošová

Rok 2014 bez Ivety Bartošové? Nemožné. Má stejný horoskop jako Lucie Bílá. Proč jsou každá jiná? "Obě mají hvězdy nakloněné už tři roky. Jedna toho využívá, druhá ne. Byť jsou kvalitativně na tom stejně, tak jedna je tam a druhá je onde. Bartošová má karmický životní úkol naučit se samostatnosti, soběstačnosti. Protože to půjde jen velmi ztuha, Ivetiny výstřelky nás čekají i v roce 2014. Bude možná řádit, ale má velkou ochranu a schopnost regenerace. Může se tedy z těch věcí dostat," věští astrolog.

David Rath

Rathova kauza s milionovým úplatkem v krabici vína patrně dospěje do svého konce. Bude uznán vinným, nebo ne? "Myslím si, že by se měl připravit na věci, které nebudou pro něho úplně příjemné. Tvrdý trest, který ho čeká, by ho ale měl paradoxně posílit. Pochopí totiž, že člověk by měl být pokorný a měl by se snažit o dobro," říká astrolog Milan Gelnar.

A co čeká Českou republiku?

"Nebude to tak drsné, tak dramatické jako v roce 2013. Leden bude ještě klidný. Krize přijde v únoru a potrvá do března. Tady vidím nějaké podrazy, podvody, lidé budou zřejmě naštvanější. V červnu můžeme čekat velké kauzy, pak klid a další problémy v září. Na konci září se tam nastaví další komplikace. Možná se budou strany hádat. To bude trvat do listopadu a v prosinci se to bude dělit napůl na to pozitivní a na to nepříjemné. Současná krize by měla pominout až v roce 2015. Takže nezbývá než vydržet," uzavírá Gelnar.

Témata: zajímavosti

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky