Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Záhadná smrt Češek v Egyptě: Petr K. promluvil o tajemné Kateřině

Záhadná smrt Češek v Egyptě: Petr K. promluvil o tajemné Kateřině

Foto: Martin Drahola, MoneyMAG.cz

Traduje se, že při hledání partnera podvědomě neustále narážíme na typově stejného člověka. To se ovšem netýká Petra K. a jeho nové partnerky Kateřiny. Její vzhled je na hony vzdálený tragicky zesnulé Monice.

Po návratu do Česka se Petr K. pokouší začít nový život. A po několika týdnech, co je zpět doma v Karviné, mu v tom pomáhá nová žena. Tou je rozvedená matka dvou dětí Kateřina, která pracuje jako prodavačka v jednom z karvinských supermarketů. Podle fotografií, které ukázala Nova v sobotu, je patrné, že je naprosto odlišný typ než Monika.

Jak jsme již informovali, vztah s Petrem K. udržuje přibližně tři týdny. Podle slov z jejího okolí mu nejprve vyjadřovala v nelehkých dnech mezilidskou podporu, až přeskočila jiskra a jejich setkání byla stále častější a důvěrnější.

Reportéři TV Nova se na místo mezi Karvinou a Dětmarovicemi v pátek večer vypravili a zde přistihli dvojici, jak randí.

Petr K. se snaží chránit si své soukromí a nechtěl, aby ho s novou partnerkou nachytali novináři. Proto se s Kateřinou scházel v polích za městem. Podle lidí, kteří redakci TV Nova Kateřinu nahlásili, mezi Karvinou a Dětmarovicemi scházejí několikrát týdně hned po setmění.

Ačkoli vše prasklo a Nova Petra K. nachytala přímo na tajném rande, on tvrdí, že o nic nešlo. Jak prozradil Nedělnímu Blesku, Kateřina je jenom kamarádka a v autě si pouze povídali. Dokonce prozradil, že o ní věděla i zesnulá Monika. Jak to tedy je? Je Kateřina skutečně starou známou nebo je to jen fanynka, které se zalíbil Petrův mediální obraz?

Témata:  Petr Kramný

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 10:45

15. dubna 2024 11:26

Počasí přinese prudké ochlazení. Místy bude sněžit

V noci přejde přes naše území k východu studená fronta. Za ní k nám kolem tlakové níže nad Pobaltím bude proudit studený a vlhčí vzduch od severozápadu, informuje ČHMÚ.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy