Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Herec Pavelka zaútočil na Babiše. Jak reagoval?

Herec Pavelka zaútočil na Babiše. Jak reagoval?

Foto: Wikipedia

Andrej Babiš /ANO/ byl dnes cílem útoku od herce Ondřeje Pavelky. Ten natočil video, v němž opakuje tvrzení, že Babiš byl agentem StB. Následně pak v dalším videu podpořil Miroslavu Němcovou /ODS/. Co na to říká Babiš?

Podle Pavelky Babiš lže o své spolupráci s StB. Zatímco miliardář tvrdí, že s tajnou službou nikdy nespolupracoval, Pavelka si myslí opak. O obou videích jsme vás informovali.Sám Babiš se proti tomu ostře ohradil. "Paní Němcová ani pan Pavelka samozřejmě nevědí, o čem mluví. U soudu už jsem byl v červnu a vypovídal jsem. Na stání minulý týden byli předvoláni svědci, kteří nedorazili, proto byl soud odročen na leden. Moje přítomnost nebyla soudem vyžadována. Protože vedu na rozdíl od ODS férovou kampaň, byl jsem mezi voliči," konstatuje Andrej Babiš.

Zároveň předseda ANO připomněl leták od Tomáše Hrdličky, který ho též očerňuje. "Je příznačné, že na jeho úroveň klesla i celá ODS," dodává Andrej Babiš.Do přímého kontaktu s bývalou Státní bezpečností se Andrej Babiš dostal přibližně třikrát v letech 1980 až 1982, kdy byl předvolán jako zaměstnanec podniku zahraničního obchodu Petrimex Bratislava. Tvrdí ale, že šlo o oficiální schůzky vyžádané StB a Babiš jim prý nikdy nic neřekl. O tom, že na něj byl veden svazek, podle vlastních slov nevěděl.

Témata:  Andrej Babiš

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy