Bratr mrtvé Češky z Egypta promluvil. Co si myslí o tragické smrti v rodině

Vyšetření záhadné smrti Moniky a Klárky Kramných v Egyptě je stále v nedohlednu. Starší bratr Moniky Radmil je přesvědčen, že za tragickou smrtí obou blondýnek nemůže být Petr Kramný a nechápe, co se stalo. Co si myslí mladší Martin?

660
reklama

Monika byla nejmladší ze tří sourozenců. Její nejstarší bratr Radmil je o deset let starší než Monika. Benjamínek rodiny mu hrozně chybí. "Je to moje sestra, kterou jsem miloval, která milovala mě, my jsme měli velice dobrý vztah. Co na to říct, já na ni myslím denně," řekl Radmil poté, co se dozvěděl o záhadné smrti své sestry a neteře na dovolené v Hurghadě.

Jak k tragédii došlo, si nikdo z rodiny neumí vysvětlit. Druhý bratr Moniky Martin se k smutné smrti blondýnek dosud nevyjadřoval, nyní ale promluvil pro blesk.cz . "Nechceme to moc komentovat. Ať holky spí v klidu a pokoji," řekl stručně.

Všichni by si přáli, aby se agónie kolem smrti Moniky a Klárky dále neprodlužovala, vyšetřování případu se ale nepochopitelně vleče. Petr Kramný je nedobrovolně v Egyptě už přes dva měsíce a nikdo nic neví. Egyptské úřady prostě mlčí.

"Vůbec nic nedělají. Opět slaví nějaký svátek. A podle mých informací budou slavit ještě týden, takže se příští dny zřejmě nic nedozvím," řekl reportérovi TV Nova Kramný.

Muslimové se totiž připravují na Íd al-adhá, tedy Velký svátek. Ten letos připadá na 15. října. A do té doby se opravdu nedá očekávat, že budou dělat cokoliv užitečného.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky