Kramný má naději. Letadlo z Egypta startuje v pátek ráno

Už zítra by se mělo rozhodnout o dalším osudu Petra Kramného. Ten je už dva měsíce v Egyptě a místní úřady mu zakázaly vycestovat. Jenže zákaz platí jen do čtvrtka - tedy do zítra. Nikdo ale pořádně neví, co se vlastně bude dít.

660
reklama

Kdy se vrátí Petr Kramný do Česka? Tuto otázku si klade mnoho lidí. Jasněji by mělo být už zítra, kdy se koná klíčová schůzka, na které se rozhodne o dalším osudu Petra Kramného. Jenže celá věc má jeden háček. Ještě v úterý nemělo české ministerstvo zahraničí vůbec žádné informace o tom, co se má dít. Tedy ani o plánované schůzce. Nabízí se tedy otázka, jestli se vůbec uskuteční. 

Pro Petra Kramného je klíčové, že mu ve čtvrtek končí zákaz vycestovat ze země. Pokud ho egyptské úřady rychle neprodlouží, nebo Kramného z něčeho neobviní, mohl by Petr Kramný v klidu nasednout v Hurghadě na první letadlo a vydat se na vytouženou cestu domů.

Na dovolenou v Egyptě Petr Kramný nikdy nezapomene. Za velmi záhadných okolností tam zemřela jeho malá dcerka Klárka a krásná manželka Monika. Od té doby je Petr v Egyptě a nesmí vycestovat. To by se teď ale mohlo změnit...

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky