Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tajemství divoké fotky Moniky Kramné. Máme nové informace

Tajemství divoké fotky Moniky Kramné. Máme nové informace

Foto: YouTube

Jak vznikla fotka, na které Monika Kramná objímá cizího muže? Máme nové informace o jedné z posledních párty, kterých se účastnila rodina Kramných před tím, než odjeli na osudovou dovolenou do Egypta.

Akce se konala na Silvestra loňského roku v jednom z karvinských bytů a účastnila se jí celá rodina Kramných. Byla to klasická česká oslava příchodu nového roku. Přátelé, příbuzní, alkohol a chlebíčky. Bavili se dospělí, ale i děti včetně malé Klárky, která v Hurghadě spolu s maminkou za nejasných okolností půl roku poté zemřela.

Jediný, který se na fotkách příliš šťastně netváří, je Moničin manžel Petr. Možná ho naštvala právě situace, když nachytali Moniku, jak má ruce kolem krku kamaráda, který se akce také zúčastnil. Monika se tehdy hájila, že šlo o nevinné škrcení za to, že kamarád ztišoval hudbu.

To, že mezi Monikou a Petrem to na párty skřípalo, dokazují i ostatní fotky. Na žádné totiž oba manželé nesedí vedle sebe. A zatímco Monika rozdává úsměvy na všechny strany, Petr mlčky pozoruje okolí.

Přesto Monika na Facebook na Nový rok napsala: "Bylo to super. Příště by to ale chtělo nějakou chatu. Bylo to úžasné a moc se nám to líbilo. I Péťa byl nadšený. Díky!"

Témata:  Úmrtí Čechů v zahraničí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy