Tajemství divoké fotky Moniky Kramné. Máme nové informace

Jak vznikla fotka, na které Monika Kramná objímá cizího muže? Máme nové informace o jedné z posledních párty, kterých se účastnila rodina Kramných před tím, než odjeli na osudovou dovolenou do Egypta.

660
reklama

Akce se konala na Silvestra loňského roku v jednom z karvinských bytů a účastnila se jí celá rodina Kramných. Byla to klasická česká oslava příchodu nového roku. Přátelé, příbuzní, alkohol a chlebíčky. Bavili se dospělí, ale i děti včetně malé Klárky, která v Hurghadě spolu s maminkou za nejasných okolností půl roku poté zemřela.

Jediný, který se na fotkách příliš šťastně netváří, je Moničin manžel Petr. Možná ho naštvala právě situace, když nachytali Moniku, jak má ruce kolem krku kamaráda, který se akce také zúčastnil. Monika se tehdy hájila, že šlo o nevinné škrcení za to, že kamarád ztišoval hudbu.

To, že mezi Monikou a Petrem to na párty skřípalo, dokazují i ostatní fotky. Na žádné totiž oba manželé nesedí vedle sebe. A zatímco Monika rozdává úsměvy na všechny strany, Petr mlčky pozoruje okolí.

Přesto Monika na Facebook na Nový rok napsala: "Bylo to super. Příště by to ale chtělo nějakou chatu. Bylo to úžasné a moc se nám to líbilo. I Péťa byl nadšený. Díky!"

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky