Úder do šéfa ODS: Tohle řídilo ministerstvo?

ODS velmi nešťastně zvolila za heslo kampaně stejné spojení, které si jako webovou adresu zaregistrovala politická konkurence. Kvůli tomu teď strana včetně pověřeného šéfa Kuby zesměšnil bývalý hradní právník Pavel Hasenkopf.

660
reklama

Spojení Volím pravici je ústředním motivem kampaně ODS. Strana svobodných občanů ale má od března tohoto roku tuto doménu zaregistrovanou na webu. Velmi rychle si tak svobodní slogan přivlastnili a začali ho používat.

Pavel Hasenkopf, sympatizant této strany, se teď obořil do pověřeného předsedy ODS Martina Kuby. "Kdyby pan Kuba - nomen omen - měl, s prominutím, koule, a nebyl poslední, kdo jim v ODS ještě zbyl, tak by poctivě přiznal, že tu kampaň prostě podělali a popřál Svobodným, kterým ODS udělala svou vlastní hloupostí bezva reklamu zdarma, hodně štěstí," napsal na sociální síti.

Reagoval tak na Kubova slova, že se nehodlá přetahovat o uvedený slogan s malou stranou, jako jsou svobodní.

"Svobodní nemohou za to, že ODS už si nezvládne ani ověřit dostupnost domény. A tohle řídilo ministerstva, pane Bože, za co? Student těsně po maturitě by to zvládl líp," dodal k tomu Hasenkopf.

Témata: ods

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky