Zákaz Boeingů zastavil odlety z Pardubic. Invia kontaktuje svoje klienty

Cestovní agentura Invia v současné chvíli disponuje informacemi o zrušení všech letů na letní sezónu s odletem z Pardubic. S největší pravděpodobností budou zrušeny i lety do Řecka z Ostravy. Klienty, kterých se omezení letecké přepravy týká, Invia aktivně kontaktuje.

Boeing 737 Max 8 SmartWings
StarDance 2024: Které hvězdy budou tančit? První jméno na obzoru! - anotační obrázek
StarDance 2024: Které hvězdy budou tančit? První jméno na…

Lidé si mohou znovu vybrat zájezd se stejnými nebo podobnými parametry, u nějž se jednotlivé detaily mohou lišit dle dané cestovní kanceláře. Ceny zájezdů pak zůstávají stejné. Na vybranou dovolenou lidé poté odcestují z jiného letiště. Cestovní kanceláře jsou v těchto dnech o vývoji situace průběžně informovány prostřednictvím e-mailu. Lze využít i webových stránek www.smartwings.com, na kterých je možné zjistit informace o zrušených letech a situaci průběžně sledovat.

Cestovní agentura Invia prodává v České republice nejvíce online zájezdů a je jedničkou na trhu. Nespolupracuje pouze s přepravní společností Smartwings, ale i s řadou dalších poskytovatelů letecké přepravy, a to i se zahraničními společnostmi. Lidé tak svoji dovolenou v nabídce cestovní agentury Invia jistě naleznou a na pobyt bez potíží odcestují.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky