Na Břeclavsku se srazil autobus s traktorem, děti přišly do školy zraněné

Autobus převážející především děti do školy se dnes ráno v Moravské Nové Vsi na Břeclavsku srazil s traktorem. Některé děti přišly do školy se zraněním, policie hledá svědky. Na policejním webu to uvedla mluvčí Kamila Haraštová.

Autobus na Břeclavsku se srazil s traktorem. Děti přišly do školy zraněné
reklama

Nehoda se stala před 7:30, a to v ulici Pod Kostelem, když se obě protijedoucí vozidla bočně míjela v lomu zatáčky. "Hrana přívěsu přitom zavadila o bok autobusu, a tím došlo k poškození jeho boční strany a rozbití dvou bočních skel," uvedla mluvčí.

Po nehodě cestující z poškozeného autobusu vystoupili. "Teprve následně jsme přijali informace, že některé děti, které přišly do školy, jsou poraněné. Z uvedeného důvodu na místo vyjela záchranná služba," uvedla mluvčí.

U řidiče autobusu i traktoru policisté udělali zkoušky na alkohol a také na omamné a psychotropní látky, u obou byly negativní. Celou událost vyšetřují. Policisté žádají všechny cestující, kteří uvedeným autobusem jeli, šlo o linku 572 Břeclav-Hodonín, aby s nimi spojili na telefonních číslech 974 632 252 nebo 602 469 135.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky