Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na Nový rok

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Přes naše území bude od severozápadu postupovat frontální systém. Za ním k nám večer začne proudit studený vzduch, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno, na Moravě zpočátku místy polojasno. Místy slabý déšť nebo mrholení, nad 800 m, na Moravě a ve Slezsku i v nižších polohách, i srážky sněhové. Ojediněle mlhy. Nejnižší teploty +4 až 0 °C, ve východní polovině území +1 až -3 °C. K ránu oteplování. Slabý západní nebo proměnlivý vítr do 4 m/s. K ránu vítr většinou mírný západní až jihozápadní 3 až 7 m/s. Tlaková tendence: slabý, postupně mírný pokles Rozptylové podmínky: dobré, místy až mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno, ojediněle, na severovýchodě zpočátku místy, déšť, na horách občasné sněžení nebo déšť se sněhem. K večeru od severu proměnlivá oblačnost s přeháňkami, nad 800 m, postupně nad 300 m smíšenými nebo sněhovými. Nejvyšší teploty 4 až 8 °C, v 1000 m na horách kolem 1 °C. Mírný, postupně čerstvý západní až jihozápadní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu kolem 20 m/s (70 km/h). Večer se bude vítr měnit na severozápadní a bude dále zesilovat. Tlaková tendence: mírný až silný pokles Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí Nový rok

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 10:45

Jak na mimosoudní řešení sporů

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří urovnat domluvou, u jiných se však oboustranně přijatelného řešení dospět nepodaří. Jelikož se drtivá většina těchto sporů týká nízkých částek, soudní řešení sporů se kvůli soudním poplatkům a nákladům na advokátní služby často nevyplatí. Existuje však alternativní způsob řešení těchto sporů, kterého mohou spotřebitelé využít, jelikož je levnější a rychlejší.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy