Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 20. listopadu

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Mezi tlakovou výší nad Skandinávii a tlakovou níží nad západní Evropou k nám začne proudit vlhčí a teplejší vzduch od jihovýchodu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno. Ojediněle, na jihozápadě k ránu místy slabé sněžení. Nejnižší teploty +1 až -3 °C, místy tvorba náledí. Mírný východní až jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s, na východě slabý proměnlivý vítr do 3 m/s. Tlaková tendence: slabý pokles Rozptylové podmínky: většinou dobré, na východě mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno. Zpočátku na jihozápadě místy, jinde ojediněle sněžení. Postupně od jihu na většině území občasné sněžení, v polohách pod 400 m budou přechodně srážky přecházet ve smíšené nebo dešťové. Na východě srážky dešťově nebo smíšené, jen ojediněle i mrznoucí. Nejvyšší teploty 0 až +4 °C, večer ojediněle tvorba náledí. Mírný východní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s. Na jihozápadě území čerstvý východní až jihovýchodní vítr 5 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s (kolem 55 km/h), na horách kolem 20 m/s (kolem 70 km/h), bude později odpoledne a večer slábnout. Tlaková tendence: slabý pokles, později slabý vzestup Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí sníh

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

18. dubna 2024 12:55

Koupil jsem si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména na spotřební elektroniku, která bývá na poruchy náchylná. Někteří z nich však mohou být posléze nepříjemně překvapeni, když jim s reklamací nevyhoví, buď kvůli podmínkám smluvní záruky, nebo protože se vlastně vůbec nejedná o záruku, ale o pojištění. Na co by si měl spotřebitel pozor, než si za takovou nadstandardní službu připlatí?

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy