Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Neobvykle teplé podzimní počasí potrvá. Předpověď na noc a čtvrtek 8. listopadu

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Mezi tlakovou níží nad východním Atlantikem a tlakovou výší nad východní Evropou k nám bude nadále proudit teplejší vzduch od jihu. Během dne postoupí nad naše území od západu rozpadající se studená fronta.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, místy polojasno, zejména na východě. V Čechách místy, jinde jen ojediněle, mlhy. Nejnižší teploty 9 až 5 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 3 až 7 m/s. V západní polovině Čech a během noci postupně i na ostatním území vítr jen slabý proměnlivý do 4 m/s. Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup Rozptylové podmínky: dobré, v Čechách většinou mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Zataženo až oblačno, jen ojediněle polojasno. Ráno ojediněle, v Čechách místy, mlhy. Na západě místy, jinde ojediněle slabý déšť nebo mrholení. Nejvyšší teploty 11 až 15 °C, na východě až 17 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s. Na východě přechodně vítr mírný jihozápadní 2 až 6 m/s. Tlaková tendence: zpočátku mírný vzestup, postupně setrvalý stav Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, místy dobré

Témata:  počasí mlha podzim

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 10:45

Jak na mimosoudní řešení sporů

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří urovnat domluvou, u jiných se však oboustranně přijatelného řešení dospět nepodaří. Jelikož se drtivá většina těchto sporů týká nízkých částek, soudní řešení sporů se kvůli soudním poplatkům a nákladům na advokátní služby často nevyplatí. Existuje však alternativní způsob řešení těchto sporů, kterého mohou spotřebitelé využít, jelikož je levnější a rychlejší.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy