Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 27. června

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Přes střední Evropu k jihu bude postupovat tlaková níže ve vyšších vrstvách atmosféry, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až polojasno, zpočátku místy, postupně ojediněle přeháňky. Nejnižší teploty 12 až 8 °C. Mírný severní vítr 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Počasí přes den (07-24):Polojasno až oblačno, ojediněle přeháňky. Během dne od východu až zataženo a místy občasný déšť nebo přeháňky, zejména ve východní polovině území. Ojediněle bouřky. Nejvyšší teploty 19 až 23 °C, v Polabí až 25 °C, v 1000 m na horách kolem 14 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s, ve východní polovině území místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

18. dubna 2024 12:55

Koupil jsem si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména na spotřební elektroniku, která bývá na poruchy náchylná. Někteří z nich však mohou být posléze nepříjemně překvapeni, když jim s reklamací nevyhoví, buď kvůli podmínkám smluvní záruky, nebo protože se vlastně vůbec nejedná o záruku, ale o pojištění. Na co by si měl spotřebitel pozor, než si za takovou nadstandardní službu připlatí?

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy