UniCredit Bank startuje refinancování hypoték Online s expresním vyřízením

Refinancovat hypotéku kdykoliv, odkudkoliv a prakticky za týden vše vyřídit? A k tomu si snížit úrok až na 1,69 % p. a.? S UniCredit Bank žádný problém. Po úspěšném pilotním provozu banka spouští refinancování hypotečních úvěrů Online. Převést a refinancovat svou hypotéku na unicreditshop.cz mohou klienti doslova jedním tahem. A to z pohodlí domova, snadno, rychle a s expresním schválením Online během 48 hodin po poskytnutí všech dokumentů. Navíc má klient k dispozici svého Online bankéře, který ho provede celým procesem.

Ilustrační fotografie
reklama

„První reakce klientů jsou pro nás jasným impulsem, že přes internet dnes bez problémů můžete vyřešit i refinancování hypotéky. Nejenom, že ušetříte finance díky výhodným úrokovým sazbám, ale pouze s UniCredit Bank zažijete osobní přístup Online bankéře, expres vyřízení, a to vše z pohodlí domova. Uspořený čas díky rychlému vyřízení můžete věnovat svým blízkým,“ zdůrazňuje Carmelo Minardi, ředitel Multi-ChannelBanking v UniCredit Bank.

Stačí, aby klient všechny dokumenty ke svému hypotečnímu úvěru naskenoval nebo vyfotil telefonem a pak pohodlně a bezpečně nahrál prostřednictvím webové aplikace na unicreditshop.cz. Po obdržení potřebných údajů a smluv zajistí UniCredit Bank při splnění všech podmínek schválení úvěru během 48 hodin. Pak už jen stačí podepsat smlouvu.

Kromě výrazné úspory času ušetří klienti i nemalé finanční prostředky, a to díky výhodným sazbám a nulovým poplatkům za poskytnutí a vedení úvěru. Klienti nemusí při zjednodušeném refinancování dokládat příjem. Odhad nemovitosti banka akceptuje původní a nebo poskytne zdarma. Mimořádné splátky hypotéky bez poplatku,a to ve výši až 20 % z jistiny, jsou samozřejmostí. 

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky