Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nebojte se mít velké plány!

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Hypoteční banka, specialista na financování bydlení a jednička na hypotečním trhu, představuje novou jarní kampaň nazvanou „Nebojte se mít velké plány“, díky které nabídne klientům s vyšším hypotečním úvěrem slevu ze základní úrokové sazby. Kampaň, jejíž hlavním motivem je rodina zvažující pořízení hradu Karlštejn, poběží jak v televizi, tak v rádiích a na internetu.

„Při přemýšlení nad podobou a cenou nového bydlení se vzhledem k výši pravidelných splátek hypotečního úvěru většina klientů drží spíše takzvaně při zemi. Zejména z toho důvodu, že pokud je poskytnutý hypoteční úvěr vysoký, vyšší jsou pak i měsíční splátky. My jim s pomocí rodiny přemýšlející o koupi hradu Karlštejn chceme ukázat, že díky naší speciální slevové nabídce je možné si plnit i některá přání, která se v prvním okamžiku nemusí zdát jako reálná,“ uvádí Václav Moravec, specialista marketingových kampaní Hypoteční banky.

Klienti, kteří si během jarního období sjednají hypoteční úvěr u Hypoteční banky, budou mít možnost získat slevu ze základní úrokové sazby. Čím vyšší hypoteční úvěr bude čerpán, tím nižší úrokovou sazbu jim Hypoteční banka nabídne. Sny o bydlení si tak budou moci splnit snadněji, než kdy dříve.

Mediální mix jarní kampaně Hypoteční banky zahrnuje 30 sekundové televizní spoty vysílané na komerčních televizních stanicích patřících do skupin NOVA a Prima a 90 sekundové spoty na rádiových stanicích Rádia BEAT. Kampaň je dále vhodně komunikována na internetových serverech (např.: Seznam.cz, iDnes.cz, Finance.cz). S motivem kampaně je možné se setkat i na 11 bigboardech u dálničních tahů.

Na kampani se podílelo několik agentur. Kreativní koncept vychází z dílny agentury SAATCHI & SAATCHI, která zajistila i produkci u vybraných subdodavatelů. Jedinečný styl obrazovému ztvárnění vtiskl opět výtvarník Luděk Bárta. Za zvukovou stránkou spotů stojí Karel Havlíček, který je mj. i autorem hudby k filmu GHOUL, který se právě promítá v kinech.

Témata:  CZK hypotéky

Aktuálně se děje

2. května 2024 17:23

1. května 2024 16:08

Evropská ekonomika v 1. čtvrtletí vykázala známky oživení s 0,3 % růstem

Evropská ekonomika začala letošní rok mírným zlepšením, když v 1. čtvrtletí zaznamenala mírný růst o 0,3 % ve srovnání s posledním čtvrtletím roku 2023. Tento nárůst je přičítán mírnému uvolnění inflačního tlaku na spotřebitele a stagnaci německé ekonomiky, přičemž největší kontinent začíná ukazovat skromné známky oživení.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Počet žadatelů o hypoteční úvěr se zdvojnásobil, sazby však klesají velmi pomalu

Broker Consulting Index hypotečních úvěrů dosáhl v dubnu hodnoty 5,25 procenta a klesl již po páté v řadě. I přes opětovné snižování základních sazeb Českou národní bankou klesají od začátku roku úrokové sazby jen velmi pomalu. Na konci loňského roku se průměrná hodnota úrokových sazeb pohybovala okolo 5,71 procent, nyní evidujeme oproti této hodnotě pokles o 0,46 procentního bodu. I toto snížení je však pro zájemce o hypoteční úvěr velmi významné, neboť i rozdíl několika desetin v úrokové sazbě může znamenat úspory v řádech tisíců.