Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vyřešte finanční problémy v podnikání

Vyřešte finanční problémy v podnikání

Foto: Marie Cvrčková, MoneyMAG.cz

Pokud již máte nějaké ty roky v pozici podnikatele za sebou, určitě musíte být úspěšný. Ne každému se vždy a za každých okolností daří. No pokud do něčeho vložíme roky tvrdé dřiny a úsilí, všechno se nám to vrátí.

A po ne zrovna nejlehčím začátku se nám konečně začne dařit. Ne vždy to však musí trvat věčně. Každý zažije chvíle, kdy se mu daří více či méně. Možná se i vy právě teď nacházíte v situaci kdy byste potřebovali alespoň malou finanční pomoc právě v tomto období. Na tom není nic špatného ani se pro to nemusíte stydět. Úspěch je vrtkavý a o tomto se přesvědčili mnozí zkušenější podnikatelé po celém světě. Jeden den jste na vrcholu, daří se vám a na ten druhý už nemáte téměř nic. Pokud vám však takové situace doslova "přerůstají" přes hlavu, nečekejte příliš dlouho. Raději požádejte o pomoc v podobě půjček již nyní. Lepší je věci řešit okamžitě než příliš pozdě kdyby se je nemuselo podařit vyřešit.

Pokud však nevíte ani tak dostat své finance pod kontrolu navštivte www.financelehce.cz. Na tomto webu jsou zajímavé články, které vám pomohou naučit se, jako penízky šetřit, investovat je nebo rozumně utrácet.Možná jste už někdy slyšeli o podnikatelích, kteří mají trvalý pobyt v jednom státě, no jejich firma sídlí například na opačné straně světa. Možná vás někdy napadlo proč to ti podnikatelé dělají a častěji po této možnosti sahají i podnikatelé u nás. Je to zejména proto, že vám může ušetřit nemalé finance jestli se svou společnost rozhodnete "přestěhovat" do zahraničí. Nazývá se to offshore společnost. O jakou společnost se tedy jedná a jaké jsou její největší výhody? Tak například: naprosté utajení informací, nízká daň, nebo tzv. daňové prázdniny, ochrana majetku, ochrana před inflací, nízké náklady na provoz, podpora a úlevy od místní vlády...

Témata:  půjčky

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

17. dubna 2024 12:14

Za dobu našeho členství v EU vzrostlo bohatství průměrného Čecha o více než 40 procent

Od vstupu do Evropské unie (EU) nám vzrostl reálný HDP v přepočtu na obyvatele o více než 40 %, a to z 480 tisíc korun v roce 2004 na 675 tisíc korun v roce 2023. Průměrná spotřeba domácností vzrostla o 22 %, tedy z 248,5 tisíce korun v roce 2004 na 302 tisíc korun v roce 2023. Pokud by Česko nebylo součástí EU, dařilo by se nám ekonomicky hůře. HDP v přepočtu na obyvatele za loňský rok by bylo o pětinu nižší (o 130 tisíc korun) a spotřeba domácností by se snížila o třetinu (o 100 tisíc korun).

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy

CZK

Šmejdi vytahují z lidí peníze za promlčené dluhy. Jak se bránit?

Spotřebitelská poradna dTestu se setkává s případy lidí, kterým vznikl dluh tak dávno, že už na něj zapomněli. Léta ho po nich totiž nikdo nevymáhal. Z ničeho nic jim však přišla výzva od advokátů vymahačské společnosti, ať dluh neprodleně uhradí, jinak na ně bude podána žaloba. Jde o prázdné výhrůžky, nebo musí spotřebitel naopak zbystřit? A jak se vůbec bránit těmto praktikám?