Splácejte půjčku v klidu, pojistěte se pro nenadálé případy

V době ekonomické krize není ztráta zaměstnání ničím neobvyklým. Firmy snižují náklady a propouští co chvíli. Chcete si vzít půjčku, ale nehodláte čekat na okamžik, kdy přijde řada třeba na vás a ztráta příjmu vás přivede do finančních nepříjemností? Jednoduše se pojistěte!

reklama

Pojištění pro případ neschopnosti splácet sjednáte již při podpisu smlouvy

Společnost Home Credit nabízí svým klientům při podpisu smlouvy výhodné pojištění od ČP Zdraví, které chrání v případě ztráty zaměstnání či podnikání, dlouhodobé pracovní neschopnosti, invalidity nebo smrti následkem úrazu. Člověk nikdy neví, kdy se podobná událost může stát a pojištění výdajů pro případ neschopnosti splácet půjčku ochrání nejenom samotného splácejícího, ale i celou jeho rodinu. Lze takto pojistit spotřebitelské úvěry, hotovostní půjčky i revolvingové úvěry.

Pojištění se automaticky stává součástí pravidelných měsíčních splátek, a tak si není třeba lámat hlavu s tím, kdy a kam peníze posílat.


Jakým způsobem probíhá pojistné plnění?

V případě pojistné události je pojistné plnění poukázáno přímo na účet pojištěného nebo členů rodiny. Částky na krytí splátek chodí buď pravidelně každý měsíc, nebo jednorázově a je zcela na pojištěném, jakým způsobem s těmito penězi naloží.

Měsíční platby se týkají většinou pracovní neschopnosti a ztráty zaměstnání. Pojišťovna takto uhradí až 12 splátek úvěru. Jednorázově se nesplacená výše půjčky vyplácí v případě invalidity nebo smrti.


Pojistěte si automobil pro případ havárie

Nepříjemností se může stát také autohavárie obzvláště tehdy, je-li auto na splátky. Nečekané výdaje na opravy nebo dokonce nové auto dokážou udělat čáru přes rozpočet. V tomto případě se vyplatí mít sjednáno havarijní pojištění, které pokryje škody způsobené havárií, krádeží, přírodními živly či vandalismem.

Máte-li půjčku, nečekejte na náhody a raději se předem pojistěte. Několik korun navíc vás již nevytrhne a prožijete s klidem každý den.

Témata: půjčky | pr článek

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky