Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pojistěte si svou domácnost, chatu i stavbu a bude se vám lépe spát

Pojistěte si svou domácnost, chatu i stavbu a bude se vám lépe spát
Pojistěte si svou domácnost, chatu i stavbu a bude se vám lépe spát
Foto: shutterstock.com

PR ČLÁNEK - Život přináší mnoho situací, které nám vhrnou slzy do očí. Nemoc, zrada, katastrofa. S některými věcmi nezmůže téměř nic. Ale na některé se připravit dokážeme. Jak? Třeba správným pojištěním.

Čekejte nečekané

Jestli jste se už někdy zajímali o pojištění domácnosti nebo pojištění majetku, asi v něm byly zahrnuté vytopení sousedy, vykradený byt nebo zkrat v zásuvce. Život ovšem píše mnohem dramatičtější příběhy, než že u vás zazvoní soused s mokrou hlavou. Počítejte s nimi stejně jako ČSOB Pojišťovna. Ta nabízí pojištění majetku s názvem Náš domov, které získalo v soutěži Hospodářských novin ocenění “Pojišťovací inovátor 2015”.V rámci tohoto pojištění si zvolíte z variant Standard, Dominant a Premiant. Všechny 3 variant zahrnují základní pojištění. A to počítá například s výbuchem, krupobitím, pádem stromu, mrazem nebo sesuvem půdy. Kroutíte právě hlavou a říkáte si, že tohle jsou naprosto absurdní věci, které se vás netýkají? Kéž by.

Co prozradí jeden telefonát

Varianty Dominant a Premiant vás ochrání samozřejmě ještě důkladněji. Pokud právě toužíte pojistit například svůj byt, prostudujte si na internetu všechny dostupné informace a do dané pojišťovny zavolejte. Telefonát vám mimo jiné také ukáže, jak daná pojišťovna komunikuje se svými klienty. A co od ní můžete čekat, až budete řešit nějaký problém.

Komplikace na stavbě

Chystáte se vrhnout do výstavby svého vysněného obydlí? Nezapomeňte se pojistit. Prasklé trubky, živly nebo zloději vás připraví o vaše naspořené peníze dříve, než se stihnete vůbec nastěhovat. Předejděte tomu a vyberte si výhodné pojištění stavby, které s těmito událostmi počítá. Zaplatíte za něj pouze pár set korun měsíčně a vaše noci budou bezstarostnější. A jestli si k němu pořídíte ještě pojištění odpovědnosti, budete spát jako miminko. Uvidíte.

Naše chata to je ráj

Vaše chata je ráj i pro zloděje. Svědčí o tom i statistiky - každý rok je nahlášeno více než 4 600 vykradených chat a to není zdaleka vše, protože spoustě případů majitelé chaty ani nenahlásí. Pojištění chaty hodili za hlavu a teď nikoho nezajímá, že je jejich oáza klidu vypleněná nebo zničená od spadlého stromu. Zbývá jim jen pokrčit rameny a říci si: „Tak super, mám další životní zkušenost.”Vy své životní zkušenosti sbírejte jinde a svou chatu si nechte pojistit. ČSOB Pojišťovna nabízí pojistku, která se vztahuje na:

Chatu / chalupu Vnitřní vybavení Bazén Studnu Zahradu Plot Rozbité dveře a okna 

Promyslete také, zda by se vám vyplatilo připojištění pro případ povodní a záplav. Kvalitní pojištění vám usnadní život, využijte toho.

Témata:  PR článek Komerční sdělení pojišťovny

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy

VZP

Zájem o příspěvky VZP láme rekordy

O příspěvky z fondu prevence Všeobecné zdravotní pojišťovny je letos rekordní zájem. VZP eviduje za první čtvrtletí už 465 tisíc podaných žádostí. V porovnání s loňskem se jedná o 50% nárůst. Nejčastěji si klienti žádají o příspěvek na pohybové aktivity a na dentální hygienu. Aby byly žádosti i přes enormní navýšení vyřízeny v co nejkratším čase, přistoupila pojišťovna k posílení personálních kapacit.