Vnímejte varovné signály těla. Emoce vám mohou způsobit vážné zdravotní problémy

Nemoc je volání těla o pomoc. Pokud nevnímáte signály, varovné signály, které vám vaše tělo dává, objeví se nemoc.

Ilustrační fotografie
reklama

Stres způsobuje 99% všech nemocí, včetně nachlazení. Vždy se nám něco děje z určitého dvodu. Denodenně prožíváme různorodé pocity a emoce. Všechny do jednoho mají vliv na naše zdraví. Jak ty pozitivní, které produdí naším tělem a harmonizují ho, tak ty negativní, které drtí mentální energii a blokují její tok.

Pokud začnete mít své myšlenky alespoň trošku pod kontrolu, najednou bude vaše tělo zdravější a šťastnější. Projevy na těle jsou až to poslední varování. Nenechávejte to zajít příliš daleko.

HNĚV
Hněv a vztek obecně oslabují játra. Játra jsou největší tkání v těle a tak, pokud je něco v nepořádku, ihned to poznáme. Často nastupují problémy s pletí, které se lidé snaží marně léčit kosmetikou.

Pokud hněv obrátíte ve štědrost a laskavost, je to jako byste spolkli antibiotikum.

STRACH
Každý z nás ho v životě někdy pocítil. Obava o naše blízké, o zajištění rodiny či o své zdraví. Pokuste se ale strach obrátit v radost, klid a mír. Pošlete do hlavy myšlenku, že je vše v pořádku a tak, jak má být.

Strach je zvláště zničující pro ledviny. Dopřávejte jim teplo, klid a bezpečí. Tím můžete strach regulovat.

SMUTEK A ŽAL
Této emoci je velmi těžké se vyhnout. V životě mohou nastat situace, které si je přímo vyžadují. Není špatné si poplakat. Důležité je dostat smutek ven z těla. Pokud tak neučiníte, oslabujete si plíce a dýchací soustavu.

Pokud se pokusíte vše přijmout pozitivně, s láskou a odvahou, plíce naopak posilujete.

STRES
To je mocný čaroděj.Chronický stres ovlivňuje celkovou činnost organismu. Dokáže způsobit opravdu velké zdravotní problémy. Zkuste ho eliminovat. Nic na světe nestojí za to, abyste si ničili zdraví.

Stres nejvíce ovlivňuje mozek a srdce. 

Témata: zdraví | nemoc | ženy

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky