Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lidl rozdá každou minutu nákup zdarma

Lidl
Lidl
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Obchodní řetězec Lidl přichází s jedinečnou akcí pro své zákazníky – od pondělí 4. března do neděle 17. března bude v rámci nové loterie Lidl Plus každou minutu vrácena jednomu zákazníkovi hodnota jeho nákupu. Nabídka je určena výhradně uživatelům mobilní aplikace Lidl plus.

Společnost chce tímto krokem odměnit věrné zákazníky a zároveň zpříjemnit zákaznický zážitek nad rámec standardních slevových kupónů. Čím více nákupů návštěvníci v prodejnách Lidlu uskuteční, tím větší šanci mají na výhru, která může být až do výše 5 000 Kč.

Aplikace Lidl Plus, zavedená v roce 2020, se stala oblíbeným nástrojem českých zákazníků pro využívání slevových kuponů, digitálních účtenek a stíracích losů. V reakci na aktuální ekonomickou situaci Lidl prostřednictvím aplikace nabízí atraktivní ceny. Novinkou je integrace funkce dobíjení elektromobilů. Společnost dále plánuje rozšířit nabídku kampaní, soutěží a dalších výhod, aby podpořila energetickou soběstačnost a udržitelnost. Nových inovací se dočká i samotná aplikace Lidl Plus.

Témata:  Lidl

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:25

Valorizace důchodů 2025: První prognózy naznačují očekávané navýšení

Až na začátku příštího roku se lidem opět zvýší důchody. O výši příští valorizace by mělo být jasno v létě, vyšší penze pak budou senioři pobírat od ledna 2025. Podle odhadů ministerstva práce a sociálních věcí vedeného Marianem Jurečkou (KDU-ČSL) by důchody měly vzrůst přinejmenším o dvě procenta. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Komentář

České domácnosti loni platily za elektřinu nejvíce v EU, přestože Česko vyvezlo takřka nejvíce elektřiny v celé EU

KOMENTÁŘ Lukáše Kovandy: Česko je ryze z ekonomického hlediska určitou anomálií. Vykazuje sice poměrně výrazný nadbytek vyprodukované elektřiny, avšak přesto jeho domácnosti čelí jejím vysokým cenám. Dokonce nejvyšším v celé EU ve vyjádření dle standardu kupní síly, které umožňuje mezinárodní porovnatelnost. A to přitom tedy Česko loni v čistém vyjádření vyváželo čtvrtý největší objem elektřiny v EU.