České aerolinie startují lety z Bratislavy do šesti nových destinací

České aerolinie (ČSA) ve čtvrtek startují lety z bratislavského Letiště M. R. Štefánika do šesti nových evropských destinací, první letadlo odstartuje ve čtvrtek 23. června v 7:20 ráno do Amsterdamu. ČSA o tom informovaly ve středu.

660
reklama

Na Amsterdam postupně navážou lety Českých aerolinií do Paříže a Říma, o den později do Bruselu a v sobotu 25. června budou vypraveny první lety do Barcelony a Larnaky. "Na cestující čekají výhody, které má každý zákazník Českých aerolinií. V ceně letenky už mají kompletní služby společnosti, včetně zapsaného zavazadla až do 23 kilogramů, odbavení na přepážce nebo přes internet či občerstvení na palubě včetně bohatého výběru nápojů, piva a vína," prohlásil Jiří Marek, člen představenstva a viceprezident Českých aerolinií pro Obchod a marketing.
 
První dny provozu nových linek doprovodí bohatý gastronomický program, který pro cestující připravilo Letiště M. R. Štefánika v Bratislavě ve spolupráci s partnery. Každou zemi bude u odbavovacích přepážek reprezentovat nabídka tamního tradičního jídla. Cestující ochutnají nizozemské sýry, italskou pizzu, belgické pivo, španělské tapas nebo musaku a baklavu z Kypru. Cestující se na letišti snadno zorientují, jednotlivé přepážky totiž budou vyzdobeny motivy dotyčných států, například u letů do Amsterdamu to budou holandské tulipány.
 
Ceny jednosměrných letenek do nových destinací začínají na 49 eurech (1185 Kč) včetně všech poplatků.

České aerolinie jako vlajkový letecký dopravce České republiky zajišťují spojení z Prahy a stále častěji "přes" Prahu do významných destinací v Evropě, Střední Asii, Zakavkazsku či na Blízkém východě. Ve spolupráci se svými partnery nabízí v současné době spojení do 91 destinací ve 45 zemích světa. Od roku 2001 jsou České aerolinie členem letecké aliance SkyTeam, která nabízí klientům členských aerolinií velký výběr destinací, tisíce frekvencí a návazných spojení.

Témata: čsa

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky