Chcete získat odměny za platby energií? Rady jak postupovat

Klienti Cetelemu a E.ON mohou nyní získat odměny za platby energií, ale i za své nákupy. Banka totiž ve spolupráci se společností E.ON připravila speciální E.ON Kartu. Jedná se o kreditní kartu MasterCard s mezinárodní platností, která vrací zpět 2 % z uhrazených záloh na energie od E.ON. Klienta takto měsíčně odmění až 400 korunami na jeho úvěrový účet. Vydání karty je zdarma, stejně jako vedení úvěrového účtu.

Ilustrační fotografie
reklama

„Pro naše zákazníky se snažíme stále rozšiřovat paletu benefitů či výhod a možnost finanční odměny za platby je velmi zajímavá. Při výběru partnera hrála mimo jiné velkou roli i mnohaletá zkušenost banky s poskytováním finančních služeb,“ uvedl Václav Krásnický, vedoucí oddělení Business Development ze společnosti E.ON.

E.ON Karta nabízí i řadu dalších výhod. Vztahuje se na ní odměna ve výši 2 % z plateb u obchodníků v Česku i zahraničí, čímž mohou klienti získat dalších až 400 korun na svůj úvěrový účet. Další výhody pak získají v síti prodejen Euronics, kde mohou obdržet za nákup zpět další 4 % a měsíčně tak ušetřit dalších až 800 Kč, v případě tohoto cashbacku však maximálně 5 000 korun ročně.

Využívat také mohou výhody v rámci programu MasterCard Priceless Specials, díky němuž mají u vybraných obchodníků slevy ve výši až 15 %. V tomto případě jim každých naspořených 100 korun bude zasláno zpět na úvěrový účet karty.

„Jedná se o velmi atraktivní spojení výhod při placení záloh energií od E.ON a zároveň při běžném používání v obchodech, a to vše bez měsíčních poplatků,“ doplnil Jan Kloud, ředitel spolupráce se strategickými partnery banky Cetelem.

Na Kartu E.ON se vztahuje až 55 denní bezúročné období pro uskutečněné nákupy a klient k ní může zažádat o bezplatné vydání až tří bezkontaktních platebních nálepek, na nichž si může nastavit týdenní limity pro čerpání. Zažádat o ni může na webových stránkách www.eon.cz/karta nebo na bezplatném telefonním čísle 800 900 322.

Témata: energetika | E.ON

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky