Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Miloš Zeman za necelé dva roky skončí ve funkci prezidenta. Chtěli byste, aby opět kandidoval?

Miloš Zeman
Miloš Zeman
Foto: Mikuláš Křepelka, EuroZprávy.cz

Miloš Zeman za necelé dva roky skončí ve funkci prezidenta. Přesně mu do konce volebního období zbývá jeden rok a 292 dní. Nyní jeho mluvčí Jiří Ovčáček na sociální síti prozradil, jak to bude se Zemanovou kandidaturou na prezidentský úřad v dalším volebním období.

Miloš Zeman je ve funkci prezidenta od 8. března 2013. Mezi lidmi se většinou těší velké popularitě, ale najde se i početná skupina kritiků. A ti doufají, že Zeman už v dalším volebním období kandidovat nebude. Jenže to není jisté.

Prezident v minulosti o své možné kandidatuře příliš nemluvil. Ledy mlčení ale teď prolomil jeho mluvčí Jiří Ovčáček. Na svém účtu na sociální síti zveřejnil informaci o prezidentově plánu. "Rozhodnutí, zda bude znovu kandidovat, oznámí pan prezident v březnu 2017 na tiskové konferenci. "Nemohu vyloučit ani jednu variantu," řekl." Tohle přesně napsal mluvčí Jiří Ovčáček.

Dá se tak předpokládat, že velkou roli v rozhodování bude hrát i zdravotní stav prezidenta Zemana. O tom, že by se rozhodl nekandidovat kvůli hlasům svých kritiků, se asi příliš nedá uvažovat. 

Témata:  Miloš Zeman

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy