Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Začal veletrh For Family: Na své si přijdou všichni

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Na výstavišti v pražských Letňanech začal soubor veletrhů s názvem For Family. A jak už název napovídá, na své si přijde celá rodina.

Populární veletrh For Family se skládá ze čtyř tematických celků. Jedná se veletrhy For Kids, For Pets, For Senior a For Travel. Zaplněné jsou hned čtyři haly a oproti loňsku je připravena celá řada novinek: "Například na veletrhu For Pets se letos prezentuje pohřebnictví pro domácí zvířátka," uvádí ředitelka obchodního týmu volnočasových aktivit Alena Vrátná.

To ale není z novinek samozřejmě všechno. Inovacemi prošly například dětské autosedačky, které nabízejí nové systémy upínání či posezu dětí. A těšit se mohou i důchodci – na veletrhu For Senior je pro ně připravena speciální elektronika jako jsou intuitivní mobilní telefony nebo systémy přivolání rychlé pomoci. A novinkou je i znovunavrácení veletrhu cestovního ruchu For Travel, ten se do Letňan vrátil po pětileté pauze.

Veletrh For Family je prodejní, nakoupit si u některých vystavovatelů můžete dokonce za zvýhodněné ceny. V hale veletrhu For Kids nechybí velký výběr kočárků, autosedaček, hraček, ložního prádla, oblečení či dětských kol a odrážedel. Pejskaři zase mohou svým čtyřnohým miláčkům pořídit třeba nové vodítko, obojek, pelech nebo kvalitní značkové krmivo.

Důležitým prvkem celého veletrhu je doprovodný program. Hlavně děti mají o zábavu postaráno. Nechybí trampolína, sportoviště zřízené Českou obcí sokolskou, psí sporty ale i výstava zvířátek nebo exhibice miniaturních koní. Přijít se zabavit na veletrh máte šanci až do neděle 10. dubna.

Témata:  výstaviště výstavy děti

Aktuálně se děje

2. května 2024 17:23

1. května 2024 14:22

Důchody porostou jen o pár stovek. Inflaci to ale pokryje

Důchody by mohly od příštího roku vzrůst o více než čtyři stovky. Řekl to hlavní ekonom společnosti Sirius Vít Hradil ve vysílání TV Nova.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy