Bohuši, ztratíš ženu, moc i peníze, varuje Sobotku odpůrce islámu

I díky demonstracím jsou dnes odpůrci islámu a imigrantů slyšet a vidět více než kdykoliv předtím. Získávají tak i velké skupiny příznivců, mezi kterými jsou i ženy. Věděl jsem, že vyhrajeme a že se k nám silné ženy přidají, libuje si tvář skupiny Islám v ČR nechceme (IvČRN) Martin Konvička.

Ilustrační fotografie
reklama

Mezi výraznou tvář iniciativy IvČRN patří i politička Jana Volfová. Podle Konvičky to ale rozhodně není jediná žena, která se do boje proti muslimům zapojuje. „Když jsem před časem začínal s aktivitami okolo IvČRN, věděl jsem, že VYHRAJEME, jakmile se podaří probudit, vyhecovat a propojit sebe-vědomé, silné a statečné ženy," rozjel se na Facebooku odpůrce islámu.

Ženy podle něj pochopily nebezpečí, a proto neváhají chránit své rodiny a děti. Často pak podle něj také „nakopou do špeků své eventuelně pasívní muže". Zpočátku to podle Konvičky šlo ztuha, ale ke skupině se nakonec přidaly právě i ženy.

„Těch, které veřejně vystupují proti islámu, a 'kopou do kejt' váhající muže, jsou stovky a tisíce a brzy jich budou miliony - dost na normální volební většinu," domnívá se odpůrce islámu a dodává, že právě ženy jsou ukázněnější voličky.

Aktivita křehkého pohlaví však podle něj bude mít špatný vliv na stávající vládu. „Čekám brzké rozvody u Bohuša, Babiša a Bělobrádka - ani jejich ženy nebudou chtít žít vedle podělánků, navíc ti chlapi ztratí moc a prachy ... Vsaďte se," dodává Konvička.

Témata: lidé | islám

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky