Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Izraelci povolili ČSA létat, nastane cenová bitva

Izraelci povolili ČSA létat, nastane cenová bitva

Foto: Jan Zýka / INCORP images

České aerolinie (ČSA) nepřijdou o možnost provozovat pravidelnou leteckou linku do Tel Avivu. Ve čtvrtek to sdělila mluvčí společnosti Hana Hejsková.

"Mohu potvrdit, že Tel Aviv v letovém řádu Českých aerolinií zůstává. České aerolinie těší, že jej svým cestujícím mohou nabízet i v nadcházejících sezónách. Je to velmi dobrá ale čerstvá zpráva, přesný počet týdenních frekvencí na zimu brzy potvrdíme. Předpokládáme ale, že v operování pravidelné linky do Tel Avivu v zásadě plynule navážeme na letní sezonu," sdělila mluvčí. Od konce října měla být jedinou společností s právy na provoz linky konkurenční společnost Travel Service. ČSA ale po rozhodnutí izraelských úřadů mohou linku provozovat i nadále. Linka do Tel Avivu patří k těm, které podle společnosti zapadají do současného modelu dopravní sítě Českých aerolinií. Pevné místo v něm má také celá řada dalších destinací, mezi nimi spojení i spojení do Moskvy, které shodou okolností v pátek oslaví výročí 75 let.

Témata:  ČSA

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

Jednání o důchodech bude pokračovat. Pavel zvažuje i kulatý stůl

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy