Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sháníte bydlení nebo chystáte rekonstrukci, ale nemáte žádné úspory? Poradíme vám

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

V Půjčce ProBydlení od stavební spořitelny Wüstenrot je nyní nově možné zažádat o úvěr ve výši 900 tisíc korun bez zajištění nemovitostí. U financování družstevního bydlení dokonce až do výše 2 miliony korun. Ke smlouvě o stavebním spoření lze získat státní podporu až 2 tisíce korun ročně. Půjčkou ProBydlení lze financovat větší úpravy a rekonstrukce bydlení, dodělávky na míru, ale třeba i nový vysněný bazén nebo kuchyni.

„Půjčka ProBydlení je výhodná i pro lidi, kteří nemají stavební spoření ani žádné jiné úspory.  Bez akontace a bez nutnosti zajištění zástavním právem k nemovitosti mohou získat úvěr až 900 tisíc korun, což je o 500 tisíc korun více než před rokem,“ říká k  Půjčce ProBydlení Dagmar Náhlíková, vedoucí úseku vývoje produktů finanční skupiny Wüstenrot.

Překlenovací úvěry jsou vhodné i na financování vybavení kuchyně

Půjčka ProBydlení je optimální nástrojem financování oprav a rekonstrukcí bydlení. Umožňuje financovat i vybavení na míru, tj. pořízení a montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a osvětlení, vybavení šaten či předsíní vestavěnými skříněmi, zařízení koupelny apod. V kombinaci s hypotékou je vhodnou formou dofinancování koupě nebo výstavby bytu nebo domu. Představuje optimální řešení i pro financování družstevního bydlení. 

Volitelná doba splatnosti

Novinkou u Půjčky ProBydlení je volitelná doba splatnosti. U rychlejší varianty lze půjčku splácet 6 nebo 8 let. U pomalejší pak 12, 14 nebo18 let. Výhodou je stále stejná měsíční splátka, kterou si žadatelé zvolí podle svých finančních možností.

Vyřízení úvěru je zdarma

Uzavře-li si žadatel Půjčku ProBydlení v PÚ tarifu, nebude platit žádný poplatek za vyřízení úvěru ani za jeho správu. Díky elektronickému zpracování se do 24 hodin dozví, zda žádost o úvěr byla schválena. Úvěrové prostředky Wüstenrot vyplatí předem zálohově. Faktury a účty se mohou doložit až následně. Podrobné informace o Půjčce ProBydlení jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz včetně kalkulátoru výše měsíčních splátek. 

Témata:  CZK půjčky bydlení

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy