Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hasiči se zbavují aut. Felicii prodávají za 4 tisíce, Berlingo za 8

Hasiči, ilustrační fotografie
Hasiči, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Jihomoravští hasiči se levně zbavují nepotřebného majetku. Rozprodávají auta, oblečení i třeba foťák, kopírku nebo pračku! Auta můžete koupit už 4250 korun! Podívejte se na nabídku.

Nejlevnější jsou felicie, Citroën Berlingo pak můžete koupit za 8 tisíc, oktávku pak za 11 100 korun.

Nicméně je potřeba připomenout, že auta jsou řádně projetá a opotřebená, většina z nich má najeto hodně přes 200 tisíc kilometrů, část z nich má ale stále platnou STK či krátce po jejím vypršení.

Nabídka nepotřebného majetku HZS Jihomoravského kraje

Kromě aut se jihomoravští hasiči zbavují i dalších věcí - například movitých věcí, oblečení či různých náhradních dílů. Kompletní nabídku nepotřebného majetku i s cenami Jihomoravských hasičů najdete zde.

Pokud máte o majetek zájem je potřeba nabídku doručit v zalepené obálce označené v levém horním rohu "Cenová nabídka odprodej majetku - neotvírat" a doručit na adresu Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje, Zubatého 685/1, 614 00 Brno. Nejpozději to musíte stihnout do 25. února do 14 hodin.

Po ukončení soutěže komise vyhodnotí nabídky a vyzve vybrané zájemce k uzavření kupní smlouvy. "Prohlídku nabízeného majetku lze uskutečnit po telefonické domluvě s pracovníkem, který je uveden v dolní části přílohy soupisu nepotřebného majetku," uvedl náměstek ředitele pro ekonomiku jihomoravských hasičů Michal Hlavička.

Témata:  hasiči

Aktuálně se děje

3. května 2024 9:25

2. května 2024 17:23

1. května 2024 21:18

USA oznámily nový balík sankci proti Rusku a zemím, které mu pomáhají ve vojenském průmyslu. Je tam i Slovensko

Jedna z největších ruských leteckých společností Poběda (Pobyeda) se také stala terčem amerických protiruských sankcí.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy