Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Anthony Denny se vzdal funkce ve vedení sítě autobazarů

Anthony Denny se vzdal funkce ve vedení sítě autobazarů

Foto: Jan Zýka / INCORP images

Anthony James Denny odstoupil ze svých funkcí v rámci společností skupiny AAA Auto. Tento krok následuje po jeho loňské rezignaci na pozici generálního ředitele společnosti AAA Auto Group N.V., na které ho nahradila Karolína Topolová.

"Top management společnosti se za posledních 15 let naprosto stabilizoval a je nyní schopen samostatně vést společnost velmi dobře i bez mé přímé účasti na operativní či rozhodovací úrovni. To mi poskytuje prostor zaměřit se na diverzifikaci mých aktivit. Právě zahajuji nové podnikatelské aktivity v oblasti automobilového sektoru se zaměřením na přeshraniční obchod, softwarové systémy a média,“ uvedl Denny, který společnost AAA AUTO založil před více než dvaceti lety.

Anthony Denny rezignoval mimo jiné na funkci neexekutivního člena a předsedy představenstva nizozemské AAA Auto Group N.V. a předsedy představenstva AAA AUTO a.s. sídlící v České republice.

Rezignace přichází krátce poté, kdy byly letos v červenci akcie společnosti staženy z obchodování na burzách v Praze a v Budapešti.

Témata:  AAA auto

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

22. dubna 2024 18:27

Vysoké úroky povzbuzují ekonomiku, soudí američtí finančníci i ekonomové. MMF ale varuje

Mezinárodní měnový fond (MMF) se v minulém týdnu nezvykle ostře pustil do Spojených států. Vadí mu jejich rozhazovačnost. Ta jim prý sice dopomáhá k impresivnímu ekonomickému růstu, leč není dlouhodobě udržitelná. Přílišné výdaje Washingtonu mohou podle MMF celosvětově opětovně zvýšit inflaci a ohrozit rozpočtovou a finanční stabilitu. Jinými slovy, hrozí, že za velké americké dluhy nakonec zaplatíme všichni – ať už krizemi či pořádnou inflací.

Zdroj: Lukáš Kovanda

Další zprávy