Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Holešovská výzva bez peněz! Chce svrhnout politickou mafii

Holešovská výzva svolává k další okupaci Prahy. Tentokráte Vyšehradu. Zároveň se ale potýká s nedostatkem financí a pravděpodobně i cenzurou.

„Od 1. 6. 2012 začíná největší protestní akce proti nefungujícímu systému v dějinách polistopadového Československa. Nadarmo se neříká, že kdo ovládá Vyšehrad, má v hrsti celou Prahu. Dějiny se opakují a je na čase svrhnout V. Klause! A nebude sám, za mříže patří celá novodobá politická mafie,“ zní v prohlášení.Janás označil Holešovskou výzvu za nesmrtelné hnutí. Zároveň se ale dnes na jejich stránkách objevila informace, že Holešovská výzva nemá peníze a její činnost je paralyzována. Napsal ji jakýsi Riši: „Na plnou hubu - Holešovská výzva je paralyzována nedostatkem financí. Tato zpráva bude vymazána, protože jistí lidé raději nekomunikují v krizi a stáhnou se do pozadí. Ale to je ten pravý důvod, proč se nic neděje a proč nemáte žádné informace a zprávy.“Je tedy otázkou, jak akce Occupy Vyšehrad skončí. Zatím to vypadá spíš na fiasko než na největší protestní akci od listopadu 1989 v kterou doufá svolavatel Radoslav Janás.

Témata:  politici

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy