Češi mohou sázet na ukryté Rathovy miliony

Miliony ukryté v domě středočeského hejtmana Davida Ratha (ČSSD) stíhaného pro podezření z braní úplatků přihrály českým sázkařům novou možnost k sázení. Společnost Fortuna ve středu vypsala kurzy na to, kolik milionů se ještě v Rathově domě najde, a v čem všem budou.

660
reklama

Českou společností otřásá skandál středočeského hejtmana Davida Ratha, který byl zadržen policií s krabicí od vína naplněnou sedmi miliony korun. Domovní prohlídka našla ve skrýši v podlaze další hotovost 30 milionů korun.
 
Vývoje kauzy se už chytila také sázková společnost Fortuna, která vypsala kurzy na to, kolik se u Ratha nakonec najde, a zda nebudou další miliony ukryty třeba v baru v krabici od whisky.
 
Kurs na to, že se v domě nebo kanceláři bývalého ministra zdravotnictví najde více než 50 milionů korun je 4:1, 38 až 50 milionů 3:1 a méně než 38 milionů, což odpovídá aktuálnímu stavu, 1,2:1.
 
"Policie byla jistě při domovní prohlídce velmi pečlivá, i když upřímně, schovka pod podlahou není zrovna originální. Česká koruna je v posledních letech poměrně tvrdá měna, a tak bych nevylučoval, že by v Hostivicích mohla být i zabetonována. Pokud uvidíte v okolí těžkou techniku, bourací kladiva a bagry, neváhejte a vsaďte si na to, že se nějaký ten milion ještě najde," poznamenal Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.
 
V případě, že se další suma nalezne v krabici, jako v prvním případě, mohou si zájemci vsadit i na to, jaká krabice to bude. Od bot je kurz 1,3:1, od whisky 2:1, od IKEA sušenek 2:1, od pračky 8:1 a nejmenší pravděpodobnost je podle bookmakerů, že případné další peníze budou v bedně od televize 12:1.

Témata: korupce | rath, david

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky