Pusťte se do podnikání

Už Vás více nebaví Vaše práce, a jste rozhodnutý, že své sny o podnikání konečně proměníte na skutečnost?

660
reklama

Pak je ten správný čas pustit se do podnikání. Trávit celé dny na úřadech a čekat na potvrzení už dnes vůbec není potřeba. Téměř za stejnou částku, jakou byste platili při založení společnosti v případě, že byste si celým koloběhem zakládání sro prošli sami dnes zaplatíte firmám, jejichž hlavní náplní je právě zakládání sro, přičemž Vám hned nabídnou i možnost sídla v Bratislavě na dobré adrese ( tzv. virtuální sídlo firmy).

Firma, která se věnuje zakládání sro Vám nabídne poradenství nejen během zakládání firmy (bezplatně), ale iv průběhu Vašeho podnikání (za stanovený poplatek). A jak probíhá založení s.r.o.  pod dohledem jiné firmy? Vše je velmi jednoduché a Vy nebudete mít téměř žádné starosti. Pracovníci firmy vypracují všechny dokumenty a materiály potřebné k založení společnosti, které vy následně podepíšete pod dohledem notáře, který všechny dokumenty hned ověří. Následně bude podána žádost na vydání osvědčení o živnostenských listech a podán návrh na zápis společnosti do Obchodního rejstříku. V ceně založení společnosti jinou firmou je již zahrnut soudní poplatek za zápis společnosti do Obchodního rejstříku. Registrace na platbu daně z příjmu na daňovém úřadě je také zahrnuta v ceně.

Podnikatelé, kteří již mají firmu, ale zdá se jim, že jejich firma je příliš zatížena odvody (placením vysokých odvodů z dividend) a daněmi se často rozhodují pro založení nové firmy prostřednictvím tzv.. offshore podnikání v tzv.. daňových rájích. Než se ale rozhodnete pro offshore podnikání je třeba správně zanalyzovat všechny možnosti, výhody a nevýhody offshore zemí, jakož i budoucí transakce s ohledem na potřeby firmy. Založení firmy v těchto zemích trvá obvykle 2 - 3 týdny ode dne podání potřebných podkladů. Mezi země nazývané daňové ráje patří Seychely, sv. Vincent a Grenadiny, Belize, Dominika a další.

Témata: firmy

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky