Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V neděli se bude ve Sportce hrát o stomilionovou prémii

V neděli se bude ve Sportce hrát o stomilionovou prémii

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

neděli 15. dubna budou mít sázející Sportky naposledy možnost hrát o první letošní stomilionovou prémii, v superjackpotu s prémií čeká na výherce 172 200 000 korun. V pátek o tom informoval mluvčí společnosti Sazka sázková kancelář Václav Jalovecký.

Jak mluvčí uvedl, vyhraje-li někdo tuto částku, stane se největším výhercem v historii loterií v ČR.

Sázející vyhraje superjackpot s prémií v případě, že vsadí plnou sázenku Sportky s hrou Šance, následně uhodne všech šest tažených čísel Sportky v 1. nebo 2. tahu a současně se bude jeho koncové dvojčíslí Šance shodovat s vylosovaným koncovým dvojčíslím této dodatkové hry.

O prémii v hodnotě 100 milionů korun se ve Sportce hraje od 9. ledna letošního roku. Za toto období vyplatila Sazka hráčům Sportky a Šance výhry ve výši téměř 620 milionů korun. Tyto dvě hry udělaly jen letos ze 17 sázejících milionáře.

Témata:  sportka

Aktuálně se děje

16. května 2024 10:28

15. května 2024 9:22

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 16. května

Od jihozápadu se bude do střední Evropy zvolna přesunovat oblast nízkého tlaku vzduchu, informuje ČHMÚ.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy

Nabíjecí stanice pro elektromobily

Tempo růstu nabíjecích stanic pro elektromobily v Česku se zvyšuje. S elektromobily ale zbytku Evropy nestačíme

V roce 2023 vzniklo 650 nových veřejných dobíjecích stanic, o 16 % více než v předchozím roce. Celkově je nyní v provozu 2 392 stanic s 4 892 nabíjecími body. Poptávka po nabíječkách díky vysokorychlostnímu nabíjení a dynamickému řízení stanic stále roste a v letošním roce se očekává další zvýšení nově instalovaných stanic. Česko s 24 239 registrovanými elektromobily i tak patří mezi země s nejnižším podílem bateriových elektrických vozidel v rámci Evropské unie.