Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Anonymous plánují útok na webové stránky ODS

Anonymous plánují útok na webové stránky ODS

Foto: Pixmac

Čeští hackeři hlásící se k uskupení Anonymous plánují ve čtvrtek zaútočit na webové stránky Občanské demokratické strany (ODS) www.ods.cz. Varování se na internetu objevilo ve středu.

"Toto je vzkaz pro vládu naší republiky. My jsme Anonymous. Dne 2. 2. 2021 zaútočíme na stránky www.ods.cz - server vládní strany, která jednomyslně schválila dohodu známou jako ACTA a tím přislíbila omezení práv občanů. Tímto aktem vyjadřujeme podporu protestujícím za svobodu internetu a dáváme najevo, že hranice naší tolerance byly překročeny. Čas, kdy jsme jen tiše přihlíželi, tímto skončil," varují hackeři hlavní vládní stranu. Anonymous však naznačují, že by útoky mohli rozšířit také na zbylé dvě strany vládní koalice. "Ostatní vládní strany, pokud se proces schvalování nezastaví, očekávejte nás," rozšiřují varování čeští Anonymous.

Témata:  ODS hackeři

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy