Kolik si vydělá česká prostitutka? Ty částky vás šokují

Kolik si vydělá česká prostitutka? Záleží samozřejmě na tom, jak je pracovně vytížená. Pokud ale pracuje na plný úvazek, vydělá si zhruba 100 000 tisíc čistého. Podívejte se na ceník kněžek lásky.

reklama

Vzhledem k ekonomické krizi a nízkým výdělkům se v Čechách rozrostl trend prostituce, někdy se jedná o jednorázovou záležitost, ale po určité době se dívky k tomuto výdělku vracejí. Zarážející je hlavně počet studentek, které si sexem vydělávají na studia.

Drtivá většina prostitutek se ale z ulice přestěhovala do erotických klubů nebo na priváty. Cenové relace se tak v nočních klubech a v privátech pomalu snižují.

Například za 15 minut sexu si ještě před 5 lety prostitutky účtovaly 1500 korun, nyní je to i jen jeden tisíc. I přesto si ty nejvýkonnější dívky vydělají od 60 do 120 tisíc korun. Záleží na tom, kolik klientů je schopna dívka za den obšťastnit.

Ceník sexuálních služeb

Jsou to jednoduché počty, stačí dva klienti za den, které si vezme na hodinu a lehce má přes 120 tisíc za měsíc. Záleží ale na tom, jakou klientelu si dívka vybuduje.

"Pokud dívka rychle potřebujete vydělat peníze, dá se vydělávat i sto tisíc. To ale jen na privátu, v nočním klubu jsou ceny nižší. Máte tam plné zázemí, nemusíte se o nic starat," říká dvaatřicetiletá Klára, která se prostitucí živí již 8 let.

Když dívka pracuje na privátu, tak musí počítat s náklady jako je pronájem, inzerci, telefony a samozřejmě pracovní pomůcky, jako jsou kondomy, lubrikační gely, kostýmy či vibrátory.

"Pokud pracuji na privátu, tak si vydělám kolem 60 tisíc. Samozřejmě záleží na počtu klientů," dodává Klára.

Témata: prostituce

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky