Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

CENTRAL GROUP zahájil prodej nového projektu Park Zahradní Město a snižuje úrokovou sazbu své hypotéky

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: ČMSS

Počátkem května zahájil největší český rezidenční developer a investor nové bytové výstavby, společnost CENTRAL GROUP, prodej dalšího nového bytového projektu. Celkem 76 prostorných moderních bytů v projektu Park Zahradní Město v Praze 10 – Záběhlicích bude dokončeno již v prosinci letošního roku. Zároveň společnost ohlašuje další snížení úrokové sazby u své Hypotéky CENTRAL GROUP, která nově činí pouhých 1,79 % ročně.

Ceny moderních rodinných bytů v Parku Zahradní Město začínají již na 40.100 Kč/m2 vč. DPH a vysokého standardu provedení bytů KOMFORT. Prostorné byty o dispozici 2+kk tedy startují na 3,5 mil. Kč, ceny dispozic 3+kk začínají pod hranicí 4 mil. Kč a velké rodinné byty 4+kk pořídí zájemci od 5,8 milionu korun.

„Park Zahradní Město je posledním novým projektem v naší nabídce v letošním prvním pololetí. Celkem jsme tak letos zahájili prodej téměř 500 nových bytů a rodinných domů v pěti lokalitách, přičemž všechny nemovitosti zařazené do nabídky se zároveň již intenzivně stavějí. Přestože je to zdaleka nejvíce ze všech pražských developerů, rozhodně ještě nekončíme. Další vlnu zcela nových projektů v zavedených i úplně nových lokalitách, a to i v centru Prahy, připravujeme již na září letošního roku,“ říká Dušan Kunovský, předseda představenstva CENTRAL GROUP.

Park Zahradní Město: Rodinné bydlení blízko centra Prahy

Bytový areál Park Zahradní Město je koncipován jako moderní a cenově dostupné rodinné bydlení blízko centra Prahy. Tvoří jej originální sedmipodlažní bytový dům s celkem 76 byty o dispozicích 2+kk až 4+kk, jehož termín dokončení je stanoven již na prosinec 2015. Velkou výhodou projektu je perfektní dopravní dostupnost přímými tramvajovými linkami do 5 minut na metro a do 20 minut do centra Prahy, a to ze zastávky přímo u domu. 

Lokalita na pomezí Hostivaře a Záběhlic vyniká kompletní občanskou vybaveností s nákupním centrem Park Hostivař, mnoha obchody, restauracemi, školami, sportovišti, službami i zdravotnickým zařízením přímo v bezprostředním okolí. Atraktivní přírodní plochy lesoparku Hostivařská přehrada a Meandry Botiče vhodné pro nerušenou relaxaci v zeleni se pak nacházejí v docházkové vzdálenosti do 10 minut.

Hypotéka CENTRAL GROUP nově s úrokem jen 1,79 % ročně

Společně s letos již několikátým rozšířením nabídky nových bytů přichází CENTRAL GROUP také s dalším snížením úrokové sazby u svého přelomového produktu, bezkonkurenční Hypotéky CENTRAL GROUP. Ta poskytuje nejlepší podmínky financování nového bydlení na českém trhu. Nová výše garantované úrokové sazby činí jen 1,79 % ročně a je možné ji využít při koupi všech bytů a rodinných domů, jak dokončených, tak i rozestavěných ve všech lokalitách v Praze a okolí.

Nové bydlení je tak díky Hypotéce CENTRAL GROUP dostupné již od 5.400 korun měsíčně, a to s minimální splátkou vlastních zdrojů ve výši pouhých 10 % z kupní ceny nemovitosti. 

Zpracování, schvalování i čerpání úvěru je přitom díky úvěrovému poradenství CENTRAL GROUP výrazně jednodušší a rychlejší, než při sjednávání klasické hypotéky v bance. Celý úvěrový proces pro klienty zajišťují zcela zdarma vlastní pracovníci CENTRAL GROUP. Garantovaný úrok ve výši 1,79 % ročně platí při vlastních zdrojích klienta ve výši alespoň 10 % z ceny nemovitosti a při fixaci úvěru na 3 až 7 let. Těchto bezkonkurenčních podmínek pro své klienty dosahuje CENTRAL GROUP u hypotečních bank jako největší rezidenční developer v ČR díky velkým počtům sjednávaných úvěrů.

„Máme vlastní úvěrové pracovníky a spolupracujeme s pěti největšími bankami na českém trhu. Díky tomu jsme schopni pro každého zájemce zpracovat individuální nabídku odpovídající přesně jeho situaci a potřebám, nikoli takovou, z níž bude mít nějaký externí zprostředkovatel největší provizi,“ upozorňuje na častý nešvar při financování nového bydlení Dušan Kunovský.

Témata:  hypotéky bydlení

Aktuálně se děje

30. dubna 2024 10:43

MMF aktualizoval výhled. Německo bude těsně nad nulou. Rusko naopak poroste. Sankce evidentně selhaly

KOMENTÁŘ Vladimíra Pikory: Mezinárodní měnový fond (MMF) v dubnu aktualizoval svoji prognózu a řekl nám, jaký očekává vývoj hlavních ekonomik světa. Nabídl obrázek, který ovšem není pěkný. Data ukazují, že Evropa se stává skanzenem. Budeme mít další slabý rok, kdy se budeme pohybovat těsně nad nulou, zatímco jiným se bude dařit lépe. Nůžky mezi námi a Ruskem se podle dat přivřou. Tak to ale přece být nemělo.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Češi opět nakupují byty. Je to nečekané překvapení

Chuť Čechů na nákup nemovitostí opět vzrostla. V Praze, hlavním realitním trhu, developeři v prvním čtvrtletí prodali 1600 nových bytů, což je nejvyšší počet za poslední tři roky. Růst poptávky je patrný i v jiných oblastech; například v Brně se zájem v prvním čtvrtletí zvýšil více než dvojnásobně ve srovnání s předchozím rokem. Tento trend vede k zastavení poklesu cen bytů, a letos se pravděpodobně ceny opět zvýší. Tuto informaci zveřejnil server novinky.cz.