Páté kolo Účtenkovky zná své výherce

Ministerstvo financí zveřejnilo kompletní výherní listinu pátého slosování Účtenkovky.

účtenková loterie
reklama

Včera proběhlo již páté slosování Účtenkovky. Z celkového počtu 13 620 000 platných účtenek s únorovým datem, které do tohoto slosování zařadilo 422 tisíc hráčů, bylo pomocí generátoru náhodných čísel opět vylosováno 21 025 jedinečných BKP kódů. Slosování, na které mimo jiné osobně dohlíželi dva zástupci rezortu financí, proběhlo opět bez problémů.

Výherci budou o informováni SMS zprávou nebo e-mailem. Pokud mají hráčský účet, naleznou informaci o výhře také v záložce Výhry. Kompletní výherní listina z dnešního slosování je k dispozici na webu Účtenkovky a rovněž v příloze u tohoto článku.

Výhry do 20 tis. korun včetně si mohou výherci vyzvednout osobně v sídle Sazky již zítra, tedy 16. března. Na účet budou výhry hromadně rozesílány 17. března a následně 27. března a 10. dubna. Připomínáme, že pro výplatu výhry je nutné zřídit si hráčský účet, a to do 30 dnů od informování o výhře. U menších peněžitých výher do 20 000 Kč včetně si mohou soutěžící zvolit mezi bezhotovostním převodem a jejím osobním vyzvednutím. U peněžitých výher nad 20 tis. Kč může výplata proběhnout pouze bezhotovostním převodem na základě ověření věku a totožnosti.

„Chtěla bych poděkovat všem, kteří se v uplynulých pěti měsících do Účtenkovky zapojili. Pomohli dobré věci, neboť právě i díky Účtenkovce se vystavování účtenek za nákup stalo v České republice běžným a normálním. A to je moc důležité pro efektivní fungování elektronické evidence tržeb, která do českého školství, zdravotnictví, bezpečnosti či dopravy přináší miliardy korun ročně. Mnozí soutěžící navíc získali některou z atraktivních cen, protože v Účtenkovce každý měsíc hrajeme o 21 tisíc výher, mezi kterými nechybí automobil či jeden milion korun“, říká ministryně financí Alena Schillerová. „Budeme rádi, když s Účtenkovkou budete soutěžit i nadále. Protože bez vás by to nešlo,“ vzkázala ministryně soutěžícím.

Od 1. března již soutěžící nezadávají při registraci účtenky DIČ obchodníka, čímž se registrace zjednodušila. Novinkou je také možnost opravy chybně zadaných údajů, hráč má možnost opravit pouze tu část, v níž udělal chybu. Ostatní údaje zůstávají vyplněny.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky