Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Účtenkovce se bude v prosinci soutěžit o Nový Ford Focus

účtenková loterie
účtenková loterie
Foto: INCORP images

Ministerstvo financí dokončilo výběrové řízení na dodavatele osobního automobilu na druhé, třetí a čtvrté slosování Účtenkovky. Výhrou, kterou si odnese druhý nejšťastnější soutěžící ve slosováních 15. prosince, 15. ledna a 15. února, bude stejně jako v prvním kole Nový Ford Focus Kombi s benzínovým motorem o obsahu 1,6 l. v tmavě modré barvě.

Vítězným dodavatelem je autosalon Auto Kora top s.r.o., který v rámci výběrového řízení nabídl nejvýhodnější nabídku a vůz v požadovaných standardech dodá za 357 009 Kč (včetně DPH).

Vůz je vybaven klimatizací, zadními parkovacími senzory, stropními, předními i bočními airbagy, palubním počítačem či CD přehrávačem s USB. Výbava vozu zahrnuje elektronický stabilizační systém ESC s protiprokluzovým asistentem TA, bezpečnostním brzdovým asistentem EBA a ABS.

Účtenkovka je hra Ministerstva financí, ve které se každý měsíc hraje o více než 20 tisíc cen v hodnotě od 100 Kč do 1 000 000 Kč. Účast v Účtenkovce je zdarma a vyhrát může každý, kdo si zaregistruje platnou účtenku. Čím více účtenek hráč zaregistruje, tím větší je jeho šance na výhru. Losuje se vždy 15. den následujícího měsíce, aby měl každý dost času všechny své účtenky, které v uplynulém měsíci získal, do slosování zaregistrovat. Losuje se pouze z aktivně zaregistrovaných účtenek, nikoliv z účtenek, které ihned po vystavení skončily v odpadkovém koši.

Témata:  účtenková loterie

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 10:45

Jak na mimosoudní řešení sporů

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří urovnat domluvou, u jiných se však oboustranně přijatelného řešení dospět nepodaří. Jelikož se drtivá většina těchto sporů týká nízkých částek, soudní řešení sporů se kvůli soudním poplatkům a nákladům na advokátní služby často nevyplatí. Existuje však alternativní způsob řešení těchto sporů, kterého mohou spotřebitelé využít, jelikož je levnější a rychlejší.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMNETÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.