Nestíháte? Pořiďte si osobního asistenta. Zvládne zařídit i nevšední požadavky

Nadstandardní služba ČSOB Premium znovu potvrzuje komplexnost a flexibilitu v řešení finančních požadavků a potřeb svých klientů. Ti se totiž mohou v rámci služby kdykoliv zdarma obrátit na svého osobního asistenta, který za ně zvládne vyřešit jak všední, tak i nevšední záležitosti jako je například zajištění lístků do divadla či kompletně zařídit vysněnou dovolenou. Díky ČSOB Premium tak lze cestovat bez starostí, rizika a v maximálním pohodlí. Osobní asistent od ČSOB je dostupný 24 hodin denně po celý rok.

Ilustrační fotografie
reklama

„Požadavky našich klientů bývají podobného charakteru, avšak některé jsou opravdu jedinečné – například sehnání fotografie s podpisem fotbalisty Cristiana Ronalda z Realu Madrid, kterou asistent úspěšně zařídil jako dárek klienta pro svého syna. Dalším netypickým příkladem pak byla prosba o nalezení biologické dcery, kterou klient sám nemohl roky vypátrat. O oblíbenosti osobního asistenta svědčí i to, že kdo jej jednou vyzkoušel, ten se k němu i nadále vrací a službu využívá ještě četněji k zařizování nejrůznějších povinností,“ řekl Miroslav Zetek, výkonný manažer útvaru Řízení segmentu Premium.

Možnost využití osobního asistenta dlouhodobě patří k velmi oblíbeným a často využívaným službám ČSOB Premium, které poskytuje svým afluentním klientům mimořádné benefity, mezi které patří například i prestižní bankovní účet s názvem Premium Konto, jehož součástí je platební karta VISA Infinite, nadstandardní investiční poradenství, bezplatné pojistky či slevy u vybraných partnerů. Osobní asistent, rovněž dostupný pro všechny klienty ČSOB Premium, je schopný zařídit téměř jakékoliv přání, mezi nejčastější požadavky se pak řadí rezervace a nákup vstupenek, itinerář na cesty či donáška květin a jiného zboží.

Témata: banky | lidé | MoneyMAG.cz

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky