KB: Důraz na rychlost, flexibilitu a bezpečí

Moderně řízená firma očekává v současném světě inovativní a on-line bankovní služby.

Ilustrační fotografie
reklama

Firemní klienti přitom kladou stále větší důraz na tři hlavní požadavky vycházející z principů fungování dnešního světa – rychlost, flexibilitu a bezpečí. „Internet zcela změnil po staletí zaběhnutá pravidla, a to nejenom v samotném byznysu, ale rovněž v bankovních službách. Pro naše klienty jsme vyvinuli nástroje, které jim umožňují lépe a efektivněji řídit firemní finance. Přitom jako jediná banka v ČR klademe maximální důraz i na bezpečnost našich klientů v on-line prostředí a nabízíme jim specializovaný bezpečnostní software,“ uvedl Radek Basár, zástupce výkonného ředitele Marketingu a komunikace Komerční banky.

Inovativní přístup se v Komerční bance odráží nejen v neustálém rozvoji stávajících produktů, ale také ve vývoji nových on-line možností, které sledují jediný cíl – uspokojovat potřeby klientů a usnadnit jim správu financí a komunikaci s bankou. Komerční banka nově přichází s aplikací pro mobilní telefony a tablety – Mobilní banka Business, která je určena pro všechny, kteří chtějí mít nepřetržitý přístup k firemním účtům, a v jakémkoli čase, z jakéhokoli místa tyto účty jednoduše obsluhovat. Mezi prvními ji mohou vyzkoušet uživatelé mobilních telefonů a tabletů s operačním systémem iOS. Aplikace pro systém Android bude následovat v průběhu ledna 2016. 


Mobilní bankovnictví pro 21. století

Komerční banka připravila pro firemní klienty zcela novou aplikaci mobilního bankovnictví – Mobilní banka Business. Kromě standardních funkcí – okamžitého přehledu o zůstatcích, zadávání a odesílání plateb v Kč včetně možnosti načtení platby přes QR kód, náhledů na všechny typy účtů (běžné, spořicí, termínované, úvěrové), historie všech účtů a v neposlední řadě kompletní správy šablon platebních příkazů – přináší tato novinka další praktické možnosti využití. Příkladem může být autorizace (včetně vícenásobné / víceúrovňové) všech plateb předpřipravených z internetového bankovnictví MojeBanka / MojeBanka Business, Profibanka a Přímý kanál (platby, dávky, platby s individuálním FX kurzem), kompletní přehled účtů více subjektů (společností), automatické zobrazování notifikací přímo v mobilním telefonu nebo tabletu o připravených platbách k autorizaci a mnohé další.

Samozřejmostí je sdílení informací s internetovým bankovnictvím a velmi jednoduché, srozumitelné a intuitivní ovládání. Verze pro iOS podporuje také přihlášení pomocí otisku prstu. Novou aplikaci Komerční banky – Mobilní banka Business lze jednoduše stáhnout přes AppStore a následně, během ledna 2016, také na Google Play. V průběhu roku 2016 se dočkají i uživatelé přístrojů s operačním systémem Windows 10. 


Další on-line možnosti Komerční banky

Mezinárodní obchod je stále dynamičtější a provázanější. Proto Komerční banka nabízí platformu KB eTrading, jejíž hlavní výhodou je rychlá a pohodlná konverze cizích měn i zhodnocování volných finančních prostředků. Pokročilá elektronická aplikace KB eTrading je navržena speciálně pro měnové obchody, měnové zajištění a zadávání termínovaných vkladů, přičemž její ovládání je jednoduché a intuitivní. Přístup je přímo z aplikací internetového bankovnictví KB MojeBanka, MojeBanka Business a Profibanka.

Rovněž další inovativní služba Komerční banky je určena pro internet s důrazem na bezpečnou, dynamickou a právně platnou formu komunikace. Internetovou službou Trade & Finance OnLine (TF OnLine) získávají klienti KB platformu, která pokrývá oblasti krátkodobých a revolvingových úvěrů, bankovních záruk a dokumentárních plateb. Šetří čas a náklady spojené se zasíláním papírových žádostí, a to například díky možnosti kopírovat žádosti z již realizovaných obchodů pro nově vytvářené transakce. 


Bezpečnost je v KB na prvním místě

Společně bezpečně - pod tímto heslem začala Komerční banka od letošního března upozorňovat své klienty na hrozby spočívající v malé obezřetnosti či nedostatečné ochraně počítače při používání internetového bankovnictví. Současně s tím, jako první a jediná banka na tuzemském trhu, doporučila bezplatnou instalaci bezpečnostního softwaru od společnosti IBM, který je ověřeným produktem používaným klienty významných bank po celém světě. Tento nástroj zjišťuje a odstraňuje většinu škodlivého finančního softwaru a „léčí“ infikované počítače. Je vhodným doplňkem ke stávající antivirové ochraně počítačů klientů, která na nejnovější metody podvodníků nemusí vždy stačit. Nástroj je kompatibilní s Windows i Mac OS a pro klienty Komerční banky je zdarma. Ti si jej mohou snadno nainstalovat z aplikací MojeBanka nebo MojeBanka Business. 


Pro více informací o produktech a službách Komerční banky kontaktujte svého bankovního poradce nebo volejte na bezplatnou Infolinku KB 800 521 521.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky