Fio banka umožňuje založit účet online bez papírování

Česká Fio banka nově rozšířila možnosti založení účtu na dálku o další způsob, který je čistě elektronický bez nutnosti tisknout dokumenty, sjednávat schůzku s kurýrem či chodit na pobočku. Zájemci o osobní účet bez poplatků nyní vše vyřídí online.

Fio banka
reklama

Rychleji, snáze a ekologicky. Tak lze nyní založit osobní účet u české Fio banky. Ta nově nabízí zcela elektronický způsob, aniž by zájemci o její bankovní služby bez poplatků museli chodit na pobočku nebo si sjednávali schůzku s kurýrem. Stačí, když na webu banky vyplní online formulář, přiloží sken dvou dokladů totožnosti a dokladu o vedení běžného účtu v jiné bance v ČR. Z něj si na svůj nově zřízený účet pošlou ověřovací platbu v libovolné výši. Fio banka jim pak obratem zašle nazpět jeden haléř a ve zprávě pro příjemce aktivační kód, kterým klienti založení nového Fio osobního účtu potvrdí. Celý proces je rychlý a pohodlný, zájemci nemusí nikam chodit. Fio banka tento způsob nabízí všem zletilým tuzemským fyzickým osobám vyjma podnikatelů, kteří dosud nevyužívají žádné její služby.

„Máme 75 poboček po celé České republice, ale snažíme se, aby většina našich služeb byla dostupná online. Vycházíme tak vstříc všem, kdo nechtějí nebo nemohou přijít na pobočku nebo se jim nehodí domlouvat setkání s kurýrem, který standardně přiváží smlouvu k podpisu. Elektronické založení účtu je velice pohodlné, časově nenáročné a navíc šetrné k životnímu prostředí, veškerá smluvní dokumentace je totiž v elektronické podobě,“ dodává k novince Fio banky její mluvčí Ján Franek.

Témata: Fio Banka

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky