Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Raiffeisenbank zlevnila hypotéky a nabízí bonus 4000 korun

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Podzimní „Hypodny“ Raiffeisenbank nabízí klientům až do konce listopadu letošního roku akční slevu z úrokové sazby a také mimořádný bonus 4 000 Kč při podpisu smlouvy o hypotéce.

„Na konci srpna jsme snížili úrokové sazby u všech fixací účelových hypoték o 0,1 procentního bodu. V rámci podzimních ´Hypodnů´ nyní přicházíme s dalším zvýhodněním, a to o 0,2 procentního bodu,“ říká produktový manažer Raiffeisenbank Milan Voldřich a dodává: „Zvýhodněnou úrokovou sazbu získá každý klient, který si na naší pobočce nechá připravit orientační propočet a následně do konce listopadu uzavře hypoteční smlouvu s alespoň tříletým fixačním obdobím. Po podpisu hypotéky pak klienti navíc získají také finanční bonus ve výši 4 000 Kč.“ 

Klienti, kteří plní podmínky aktivity u účtů eKonto SMART nebo eKonto KOMPLET, mohou navíc využít standardní slevy ve výši jednoho procentního bodu. Celková sleva z úrokové sazby hypotéky se tak pro ně během „Hypodnů“ může vyšplhat až na 1,2 procentního bodu. 

Za poskytnutí a správu standardní hypotéky neplatí žadatelé o úvěr v Raiffeisenbank žádný poplatek. Při sjednání tzv. turbo sazby pak mohou klienti, rovněž bez jakéhokoli poplatku, po každých 12 anuitních splátkách splatit až 25 % nesplacené jistiny.

V prvním pololetí letošního roku poskytla Raiffeisenbank svým klientům téměř 4000 hypoték v celkovém objemu 8 miliard korun. Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku se jedná o 32% nárůst poskytnutých úvěrů a 40% nárůst, pokud jde o celkový finanční objem. Nejčastěji si na bydlení půjčují muži ve věku od 30 do 35 let a průměrná výše hypotéky za prvních šest měsíců roku 2015 překonala hranici 2 milionů korun.

Témata:  CZK hypotéky Raiffeisenbank

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

Jednání o důchodech bude pokračovat. Pavel zvažuje i kulatý stůl

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Kdo investuje v Česku do kryptoměn?

Podle výzkumu globální platformy pro sběr dat statista.com uvedlo v roce 2022 vlastnictví některé digitální měny 13 % Čechů. V roce 2021, kdy nejznámější kryptoměna bitcoin dosahovala jedněch ze svých nejvýznamnějších maxim, činil podíl kryptoměnových investorů dokonce 15 %. Data také ukazují, že majitelé kryptoměn v Česku se zajímají o technologie a mají zájem na řešení inflace nebo nedostupného bydlení.